William Thorson ansluter sig till Team PokerStars

William Thorson ansluter sig till Team PokerStars 0001

Varbergs pokertalang, William Thorson, meddelade idag att han skrivit på för Team PokerStars där han gör spelarna Chris Moneymaker, Greg Raymer, Joe Hachem, Barry Greenstein, Isabelle Mercier, Daniel Negreanu, Vanessa Rousso och Humberto Brenes sällskap.

Williams far lärde honom poker under hans uppväxt och efter att han gått ut gymnasiet 2002 tog han upp spelet på allvar online och började spela på heltid. Som många andra pokerspelare började han först med att spela med låtsaspengar för att sedan gå över på riktiga pengar. Ett tydligt tecken på att han är en oerhört framgångsrik spelare online kan ses då han enbart gjort en enda insättning på PokerStars, en insättning på $50.

Under sina år som pokerspelare har William spelat ihop miljontals kronor, både från live och onlinespel. Bland hans framgångar finns bland annat en 13:e plats vid 2006 års WSOP Main Event, ett finalbord vid årets EPT San Remo och en niondeplats vid EPT Bahamas (PokerStars Caribbean Adventure). Williams första framträdande i PokerStars kläder kommer att bli vid årets WSOP Main Event. Därefter kommer han att ses spela i ett flertal turneringar både live och online under det resterande året.

Michael Holmberg, Nordenchef hos PokerStars sa i ett uttalande:

- Vi är mycket glada över att ha tecknat avtal med en av de mest framgångsrika pokerspelarna i Sverige. William Thorson har haft stora framgångar inom poker, och som medlem i Team Poker Stars Pro tror vi att han kommer att utveckla sitt spel och förbättra sig ytterligare en nivå under det kommande året.

Online på PokerStars kommer Thorson att spela under namnet William, för de spelare som känner sig manade att utmana denna framgångsrika svenska pokertalang. Thorsons kommentar om hans avtal med PokerStars var:

– Som medlem i Team PokerStars Pro hoppas jag att jag kommer att utvecklas till en ännu bättre spelare och jag ser fram emot att växa tillsammans med PokerStars.

Svenska representanter för PokerNews kommer att befinna sig på plats under årets Main Event och ska då försöka få till en intervju med William. Vi hoppas att kunna presentera denna intervju strax innan Main Event drar igång.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories