CDPoker delar ut 510 000 dollar!

CDPoker delar ut 510 000 dollar! 0001

Rakerace är den senaste flugan inom onlinepoker, där bolagen belönar sina mest trogna och aktivaste spelare. Genom dessa race arbetar operatörerna intensivt med att behålla spelarna hos sig samtidigt som de uppmanar spelarna att spela så mycket de bara kan, något som i sin tur leder högre trafik. Men för att få vara med i dessa rakerace måste du spela en mängd händer och placera dig på en spelarlista över de spelare som spelat flest antal raked händer under angiven tidsperiod. Lyckas du, då är du garanterad en fin extrabonus.

CD Poker har nu svarat upp på denna trend och efterfrågan från spelarna genom att erbjuda deras version av rakerace. Hos de flesta operatörerna hålls dessa race för No Limit Hold em, men här hos CD Poker kör de ett rakerace för Limit Hold em med priser på $510 000 på spel.

Även om CD Poker vill kalla denna promotion för "Giveaway" är det i grund och botten det samma som ett rakerace, bara att namnet är annorlunda. Här nedan kan ni se vad som står på spel under respektive tidsperioder:

25 juni – 31 juli - Total prispott är $115,000
1 - 31 August – Total prispott är $170,000
1 - 31 september - Total prispott är $225,000

Det ska tilläggas att allt detta är uppdelat på olika nivåer, beroendes på vilken limit man spelare. Detta för att inte ge fördel till alla highstakes spelare. För mer exakt information om vad som gäller ber vi er att besöka CD Pokers hemsida, men vi kan säga att priserna sträcker sig från 8000 dollar ner till 60 dollar och antalet vinnande spelare sträcker sig från 30 upp till totalt 125, beroendes på tidsperiod.

Vi på svenska PokerNews anser detta vara ett erbjudande med gott värde och beslöt oss därför att gela med oss av detta till våra läsare. Varför inte skapa ett konto hos CD Poker idag och du kan bli en av de lyckliga spelarna som får vara med och dela på dessa pengar!

Skulle du inte ha ett konto hos CD Poker kan du även passa på att dra nytta av vår exklusiva insättningsbonus via PokerNews. Skapa ett konto och gör en insättning och du får en bonus på 150 % upp till $500. Därefter kan du varje månad ta del av en reload bonus på 70 % upp till $500.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories