PKR lanserar unikt VIP-system

PKR lanserar unikt VIP-system 0001

För ett tag sedan skickade PKR ut ett pressmeddelande där de berättade om lanseringen av deras VIP system. Vid första början kanske de flesta tyckte att det var väl inte så märkvärdigt. Det flesta operatörerna idag erbjuder nämligen ett VIP-system till sina spelare, där de mest trogna spelarna belönas med extra bonusar, extra freerolls och andra typer av cashback.

I regel krävs dock en motprestation av operatören i fråga, för att spelarna ska få stanna kvar på den nivå de spelat upp sig till. Det är här som PKR och deras VIP-system skiljer sig markant från den övriga industrin. Har man väl en gång spelat upp sig till en VIP-nivå, då ligger man där för resten av livet. Du behöver alltså inte uppfylla några krav under nästkommande månad för att få stanna kvar utan du blir kvar oavsett. Med andra ord kan spelarna bara avancera i PKR´s VIP-trappa och inte falla tillbaka som hos de flesta andra operatörer.

Totalt erbjuds sex nivåer hos PKR med start från "member" upp till "diamond" där varje nivå kan uppnås utan några direkta svårigheter. PKR´s "alltid upp – aldrig ner" policy gör att spelare inte bestraffas om det skulle ta en paus i sitt spelande. När de kommer tillbaka befinner de sig på samma nivå som de befann sig på tidigare.

PKR.com marknadschef, Simon Prodger, sa i ett uttalande:

- Club PKR är en helt ny typ av belöningsprogram som introducerats. Vi är först inom pokerindustrin att leverera denna typen av belöningssystem. Poängen som krävs för att nå respektive nivå är inom en sådan nivå att ingenting ska vara omöjligt för spelarna. Med denna "alltid upp, aldrig ner" policy bestraffas inte heller spelarna om de, av någon anledning, skulle behöva ta en paus från sitt spelande."

Varför inte ta del av detta otroliga VIP-system hos PKR.com samtidigt som du skapar ett konto via PokerNews. Använd vår bonuskod SEPNEWS och du kan få en insättningsbonus på otroliga 100 % upp till $2000 på din första insättning!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories