Ytterligare fem platser till årets WSOP att tävla om!

Ytterligare fem platser till årets WSOP att tävla om! 0001

PokerNews är oerhört glada över att få presentera denna spännande nyhet för våra spelare. Än är chanserna till att ta sig till årets höjdpunkt inom poker inte över. 2008 års World Series of Poker* (WSOP) pågår just nu och Bodog Poker kommer nu att ge PokerNews spelare hela fem paket vardera värda $12 000 i en och samma turnering som spelas på söndagen den 8 juni klockan 21:15.

Vad består varje $12 000 Bodog Poker paket av?

• Inköp till Main Event värt $10 000 (spelstart den 3 juli)

• $2000 i kontanter till resa samt boende

• Ett komplett Bodog Poker paket med kläder med mera

• Inbjudan till Team Bodogs välkomstparty

• Inbjudningar till exklusiva Bodog Pokers tillställningar, enbart för Bodog medlemmar

Spelarna kan antingen köpa in sig direkt för $270 och spela i denna massiva WSOP turnering med fem paket på spel. Anser du att de är en aningen dyrt, då kan du välja att någon av vår kvalificeringsturnering som spelas på torsdagen den 6 juni klockan 03:00. För att kvalificera sig till måste spelarna ha laddat ner Bodog Pokers mjukvara via PokerNews, skapat ett konto och gjort en insättning. Därefter köper spelarna in sig till denna kvalificeringsturnering, inköpet ligger på $10+1 samt fyller i lösenordet PNEWSRULEZ. De två bästa i denna turnering vinner vardera T$270 som de sen använder sig av för att köpa in sig i huvudturneringen, "5 WSOP Seats Guaranteed".

Kvalificeringsheatet är exklusivt för PokerNews spelare. Skulle du redan ha ett Bodog konto, som du skapat via PokerNews, då kan även du delta i detta heat, så länge du uppfyllt de individuella kraven för denna turnering.

Missa inte heller Bodogs Mini-SOP som spelas parallellt med WSOP. Denna serie påbörjades den 30 maj och kommer att pågå fram tills den 3 juli. Serien följer alla WSOP:s Hold em event (25 st totalt) med ett inköp på 1 % av den ursprungliga kostnaden för WSOP turneringen. De 27 spelare som presterar bäst över lag i alla dessa turneringar kommer sen att göra upp i en final där de tre bästa får ett varsitt paket till 2009 års WSOP.

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrah's License Company, LLC ("Harrah's"). Harrah's varken sponsrar, står bakom eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, tjänster eller turneringserbjudanden.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories