Två $17 000 paket att vinna till årets WSOP via Pacific Poker!

Två $17 000 paket att vinna till årets WSOP via Pacific Poker! 0001

PokerNews är oerhört glada över att kunna leverera inte mindre än två fantastiska WSOP freerolls i samarbete med Pacific Poker. En vinst i någon av dessa freerolls och du har säkrat dig en plats i årets största poker event. Totalt är varje paket värt $17 000 där vinnaren av de första paketet avgörs den 31 maj.

Pacific Poker erbjuder ett av de större WSOP* paket vi kunnat erbjuda här på PokerNews. Varje $17 000 paket ger vinnaren inköp till Main Event värt $10 000, 10 nätter i Palazzo Tower på lyxiga Venetian Hotel samt $2500+$2000 i kontanter till resa samt fickpengar under vistelsen i Las Vegas. Utöver allt detta får vinnaren även ta del av Pacific Poker material, får vara med på 888:s välkomstparty samt delta i ett exklusivt poker event med cricketspelaren Shane Warne som värd.

Spelarna har två chanser att vinna detta $17 000 paket och för att få chansen måste de göra följande; sluta på 1-3 plats i någon av Pacific Pokers dagliga PokerNews WSOP kvalificerings freerolls eller sluta bland de åtta bästa i PokerNews dagliga $5+$0.5 kvalificerings heat. Intresserade spelare måste ladda ner Pacific Pokers mjukvara via PokerNews, skapa ett konto och göra en insättning. Därefter är det bara att spela och säkra sig en plats i finalen.

Datum och kvalificerings möjligheter till respektive freeroll kan ses här nedan:

lördagen den 31 maj klockan 20:00

PokerNews dagliga WSOP* kvalificerings freerolls (hålls varje dag från 21-30 maj klockan 20:00)

*Tre bästa från respektive freeroll går vidare till finalen)

PokerNews dagliga $5 + $0.50 kval heat (varje dag klockan 20:30 från 21-30 maj)

*De åtta bästa från respektive heat går vidare till finalen)

Onsdagen den 11 juni klockan 20:00

PokerNews dagliga WSOP* kvalificerings freerolls (hålls varje dag från 1-10 juni klockan 20:00)

*Tre bästa från respektive freeroll går vidare till finalen)

PokerNews dagliga $5 + $0.50 kval heat (varje dag klockan 20:30 från 1-10 juni)

*De åtta bästa från respektive heat går vidare till finalen)

Kvalificerade spelare, som säkrat sig en plats till finalen, måste själva registrera sig till $17 000 turneringen. Registreringen öppnar 24 timmar innan spelstart. Befintliga Pacific Poker spelare som registrerat sig via PokerNews, kan även de delta så länge de individuella kraven för respektive freeroll uppfyllts.

För ytterligare information om denna och andra kommande WSOP freeroll, besök då vår freeroll sida.

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrah's License Company, LLC ("Harrah's"). Harrah's varken sponsrar, står bakom eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, tjänster eller turneringserbjudanden.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories