Ladbrokes ett hett samtalsämne just nu

Ladbrokes ett hett samtalsämne just nu 0001

Att Ladbrokes är ett hett samtalsämne har väl inte undgått den svenska befolkningen. Man kan se deras intensiva marknadsföring i ett flertal svenska tv-kanaler.

I samma veva som denna marknadsföring pågår spelades även European Ladies Championship (ELC) i London. Segrade gjorde Liv Boeree efter att hon lyckats stå emot 52 av Europas bästa kvinnliga spelare som alla tagit sig till London för att spela i denna prestigefyllda turnering. Inköpet till denna turnering låg på $2000 och vinnaren var garanterad ett förstapris på $30 000. Dessvärre, kanske man ska säga, tvingades Ladbrokes neka spelare som visat intresse till att spela, då de begränsat platserna till just 52 spelare. Efter det oerhörd intresset beslöt sig Ladbrokes att redan nästa år utöka platserna för att tillgodose den stora efterfrågan från spelarna.

Lucy Sergides, Ladbrokes Poker Event Manager sa:

- ELC är redan en etablerad och högt uppskattad pokerturnering bland de Europeiska kvinnorna och Ladbrokes är oerhört nöjda med resultatet av årets ELC. Inför nästa års upplaga kommer vi att göra smärre justeringar som bland annat innefattar utökade platser.

Resulat ELC

1 - Liv Boeree $30.000

2 - Lena Martyak $20.000

3 - Shelley Rubenstein $16.000

4 - Lise Moller $12.000

5 - Jacqui Terry $10.000

6 - Karen Muir $6.000

7 - Bev Pace $4.000

8 - Karen Holland $2.000

9 - Cheryl Alden $2000

10 – Michelle Orpe $2000

I samma veva som denna live turnering avslutades presenterade Ladbrokes lite ändringar inför årets World Series of Poker. Bland annat utökar man bonusen om en Ladbrokes spelare skulle ta hem segern. Utöver WSOP´s prispengar kommer vinnaren få en miljon dollar av Ladbrokes. Det räcker att ta sig till finalbordet för att bli garanterad ett sponsorpaket värt $250 000, ett paket som innefattar inköp värt totalt $100 000.

Vi spar sen de bästa till sist. Vad skulle du säga om att få spela i en $20 000 freeroll, med ett begränsat startfält? Då bör du läsa vidare för här kommer just en sådan möjlighet för dig. Den 29 maj levererar Ladbrokes, tillsammans med PokerNews, en $20 000 freeroll som är exklusiv för PokerNews spelare. Detta betyder att startfältet i denna turnering kommer vara avsevärt mindre än vad du normalt ser i allmänna freerolls. Därmed har du ett gyllene tillfälle att utöka din BR eller bygga upp en ny hos Ladbrokes. För att kvalificera sig till denna freeroll behöver du göra följande; ladda ner Ladbrokes mjukvara via PokerNews, registrera ett konto, göra en insättning. När allt detta är gjort är du kvalificerad och du kan göra dig redo på att slåss om prispengarna! Som sagt, lägg datumet den 29 maj på minnet, det är då de smäller! För ytterligare information om denna och andra kommande freerolls, besök då vår freeroll sida

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories