Ladbrokes Poker bjuder på TRE $20 000 freerolls!

Ladbrokes Poker bjuder på TRE $20 000 freerolls! 0001

PokerNews är oerhört glada över att få presentera en freeroll som tagits fram med vår samarbetsparter Ladbrokes Poker. Denna freeroll är förmodligen den med de allra enklaste "krav" vi bjudit på samtidigt som den erbjuder en otroligt generös prispott. Totalt står tre massiva $20 000 freerolls på spel, utan några som helst krav på inspelade poäng, minimum antal spelade händer eller liknande. Det enda du som spelare behöver göra är att ladda ner Ladbrokes Poker genom PokerNews, skapa ett konto och göra en insättning. Därefter är du kvalificerad! Kan väl knappast bli enklare än så?

Den första av totalt tre $20 000 freerolls spelas nu på torsdag redan med ett kvalificeringsfönster som upphör i morgon vid midnatt. De övriga två turneringarna spelas sen under de kommande månaderna. Här nedan ser ni schemat över alla dessa tre turneringar:

Torsdagen den 29 maj klockan 19:00 GMT (insättning måste vara gjord senast tisdagen den 27 maj klockan 23:59)

Tisdagen den 24 juni klockan 19:00 GMT (insättning måste vara gjord senast söndagen den 22 juni klockan 23:59)

Torsdagen den 31 juli klockan 19:00 GMT (insättning måste vara gjord senast tisdagen den 29 juli klockan 23:59)

Redan befintliga Ladbrokes spelare, som skapat sitt konto via PokerNews, kan även de spela i dessa turneringar så länge de individuella kraven för respektive freeroll uppfyllts.

Se till att inte missa denna otroliga möjlighet att utöka din kassa, lagom inför semester. Kanske blir det en resa lite längre bort än beräknat efter att du spelat hem prispengar i denna och de andra två turneringarna! Varför inte till Asien istället för gamla vanliga Medelhavet. Nu har du chansen!

[I]PokerNews rekommenderar Ladda ner Ladbrokes Poker och ta del av PokerNews exklusiva insättningsbonus på 100 % upp till $750. [/I]

Fler nyheter

Other Stories