Vinn en plats till World Poker Crown turneringen hos 888.com!

Vinn en plats till World Poker Crown turneringen hos 888.com! 0001

Har du vad som krävs för att ta hem segern i Pacific Pokers stora satsning, World Poker Crown, en onlineturnering med en garanterad prispott på $3 miljoner. Nu ges PokerNews spelare chansen att vinna en plats till denna enorma turnering som spelas den 26 april klockan 15:00. Skulle du ha turen att ta dig till finalbordet väntar en upplevelse du sent kommer att glömma. Finalisterna kommer att flygas till ett slott i Peralada, Spanien, där finalen kommer att spelas live, mellan den 6-10 maj. Förutom titeln och att bli krönt segrare i WPC är vinnaren också garanterad minst 1 miljon dollar i prispengar!

Som en av de åtta finalisterna kommer spelarna och deras gäster att omhändertas som om de vore kungligheter med flyg till Barcelona, boende på de 5-stjärniga hotellet Hotel Arts, privat helikoptertur till de exklusiva slottet Perlada Castle Resort, med tre nätters boende, inbjudan till en fest ombord på en lustjakt i Peralada och mer därtill. Dessutom kommer finalisterna att synas i tv-rutan, då hela finalen kommer att spelas in och senare sändas runt om i Europeiska tv-kanaler.

Nu ger Pacific Poker, tillsammans med PokerNews, våra spelare chansen att delta i detta fantastiska event, med möjligheten att bli en av dessa åtta lyckliga finalister. Totalt kommer tre exklusiva kvalificeringstävlingar att hållas och vinnarna i varje heat får en plats i WPC turneringen värd $1000+$50

Dessa tre kvalificeringsheat spelas klockan 21:00 under följande dagar;

fredagen den 11 april

fredagen den 18 april

torsdagen den 24 april

Tycker du att detta erbjudande är något för dig, då kanske du undrar hur du går till väga för att få delta? Ladda ner Pacific Poker genom PokerNews, skapa ett konto, gör en insättning och köp därefter in dig i turneringen för låga $1.10 och du är sen klar. De enda du behöver göra därefter är att vinna ditt heat och en plats i WPC är din. Skulle du redan ha ett konto hos Pacific Poker, som skapats via PokerNews, då kan även du spela i dessa heat så länge du har de $1.10 på kontot, vilket inköpet ligger på. Vill du inte gå den billiga och långa vägen, då kan du köpa in dig direkt i huvudturneringen. Var då beredd på att hosta upp $1000+$50 som inköpet ligger på.

Missa inte detta tillfälle, att säkra dig en plats i Pacific Pokers största turnering genom tiderna, ladda ner deras mjukvara redan idag och säkra dig en plats i huvudturneringen för låga $1.10! Kanske blir det du som återvänder hem till din familj som nybliven miljonär

[I]PokerNews rekommenderar: Ladda ner Pacific Poker idag och du kan ta del av Phil Hellmuths "Black Belt Poker Course" helt gratis!. För ytterligare information om hur du går till väga, läs vår recension om Pacific Poker här.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories