Ta steget till WSOP med PokerStars

Ta steget till WSOP med PokerStars 0001

Världens största pokerturnering ska snart till att starta. Den 39:e upplagan av World Series of Poker öppnar dörrarna den 30 maj i år. PokerNews är ett namn som fler och fler förknippar med WSOP*, tack vare den omfattande live rapportering som genomförs från spelen. Detta gäller även för PokerStars men då i andra anseenden. PokerStars skickar år efter år ett stort antal av sina spelare till detta event och i år är det ingen skillnad, då de planerar att skicka över 1000 internetkvalificerade spelare till Main Event.

PokerNews kan nu stolt meddela att vi inlett ett samarbete med PokerStars, speciellt för detta event och presenterar därför "Step up to the WSOP" freerolls, exklusivt för PokerNews läsare. Det första fem turneringarna är värda totalt $17 320, där vinnaren får ett $12 500 WSOP paket och platserna 2-54 får inträde till PokerStars WSOP Step turneringar från steg 1 ($7.50) upp till steg 6 ($2,100).

Dessa fem turneringar betalar ut enligt följande;

Priser $17 320 WSOP Freeroll

1 $12,500 Team PokerStars WSOP Package

2 $2,100 WSOP steg 6 biljett

3-4 $700 WSOP steg 5 biljett

5-7 $215 WSOP steg 4 biljett

8-10 $82 WSOP steg 3 biljett

11-15 $27 WSOP steg 2 biljett

16-54 $7.50 WSOP steg 1 biljett

Låter detta som ett intressant koncept, det enda du behöver göra för att vara med och slåss om dessa priser är att ladda ner PokerStars genom PokerNews, göra en insättning och spela ihop 300 VPPs under utsatt kvalificeringsperiod. Kvalificerade spelare kommer sedan att få en biljett till turneringen som används vid registreringen.

Spelschemat för dessa fem $17 320 Team PokerNews freerolls är som följer; (med spelstart klockan 21:00 CET vid respektive turnering.)

fredagen den 25 april (Spela ihop 300 VPPs mellan 16-22 april)

fredagen den 2 maj (Spela ihop 300 VPPs mellan 23 – 29 april)

fredagen den 9 maj (Spela ihop 300 VPPs mellan 30 april och 6 maj)

fredagen den 16 maj (Spela ihop 300 VPPs mellan 7 – 13 maj)

fredagen den 23 maj (Spela ihop 300 VPPs mellan 14 – 20 maj)

Detta erbjudande avslutas med en enastående turnering, en $25 000 WSOP Team PokerNews freeroll där de två bästa spelarna får varsitt $12 500 paket, alltså dubbla chanser till spelarna i turneringen. Denna turnering spelas på fredagen den 30 maj klockan 16:00. För att delta i denna turnering så måste spelarna laddat ner PokerStars mjukvara genom PokerNews, skapa ett konto, gjort en insättning och därefter spelat ihop 500 VPPs mellan den 21-27 maj. Kvalificerade spelare måste sedan registrera sig till turneringen med hjälp av den biljett som de tilldelats, efter den 27 maj.

Varje vinnare av detta $12 500 paket får inköp till WSOP Main Event värt $10 000 samt $2 500 i kontanter till resa samt boende under vistelsen i Las Vegas. Vinnaren kommer också att ansluta sig till Team PokerStars och därigenom erhålla ett personligt pokerstars paket, fyllt med presenter. Och som om allt detta inte vore nog kommer vinnarna att bjudas in till ett exklusivt välkomstparty arrangerat av PokerNews.

Är du en av dessa spelare som redan har ett konto hos PokerStars, skapat genom PokerNews? Då har du inget att oroa dig för, så långe du uppfyller de individuella turneringskraven så kan även du spela i dessa enorma turneringar. För ytterligare information om dessa och andra kommande turneringar, besök då vår freeroll sida

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrah's License Company, LLC ("Harrah's"). Harrah's varken sponsrar, står bakom eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, tjänster eller turneringserbjudanden.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories