8 platser till WPC via en PokerNews WPC satellit

8 platser till WPC via en PokerNews WPC satellit 0001

Vad skulle du säga om att få flyga till ett slott i Spanien, anlända till en pokerturnering via helikopter och där slåss om ett förstapris på en miljon dollar. Allt detta kan bli möjligt om du blir en av de åtta finalisterna i Pacific Pokers World Poker Crown (WPC). Förutom helikopterturen, ingår en natt på exklusivt hotell i Barcelona, tre nätter på femstjärniga Peralada Hotel samt fest ombord på en lustjakt.

För att få uppleva allt detta måste du dock bli en av de åtta finalisterna i World Poker Crown som spelas nu till helgen, den 26 april. PokerNews, tillsammans med Pacific Poker, har nu tagit fram ett otroligt erbjudande till PokerNews läsare som ni bara inte kan missa! Hela åtta platser till finalen står på spel i denna supersatellit, vardera värda $1050. Men detta är inte allt, förutom dessa åtta platser delas det även ut tio platser till vår $105 WSOP subsatellit och ett $525 inköp till vår WSOP kvalificeringsturnering hos Pacific Poker.

Denna PokerNews WPC Giveaway #2 turnering spelas nu på fredag, den 25 april klockan 20:00 och för att kunna spela i turneringen måste spelarna ha laddat ner Pacific poker genom PokerNews, skapat ett konto och därefter köpa in sig i satelliten för $25+$2.5. Du kan med andra ord säkra en plats värd $1050 för enbart $27.5 och då du har åtta platser att slåss om gör att denna turnering erbjuder ett massivt värde.

Blir du en av de lyckliga åtta spelarna som vinner detta inköp värt $1050, då är du med och slåss om minst tre miljoner dollar, vilket är den garanterade prissumman som står på spel i denna WPC turnering. Vinnaren är som sagt garanterad minst en miljon dollar.

Denna satellit kan vara en av de sista chanserna du har att kvalificera dig till en av de största online turneringarna till dags datum. Mindre än fem dagar återstår till spelstarten för denna turnering så skynda dig. Skapa ett konto hos Pacific Poker, genom PokerNews, redan idag och säkra dig en plats till denna turnering. Kanske blir det du som tar hem förstapriset på en miljon dollar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories