Pokerstars skicka över 1000 spelare till årets WSOP

Pokerstars skicka över 1000 spelare till årets WSOP 0001

PokerStars presenterade nyligen schemat över evenemang och kvalificeringssatelliter inför årets World Series of Poker och siffrorna som presenterades är helt enastående, för att uttrycka det milt. Målet för PokerStars är att skicka över 1000 spelare till årets WSOP. I detta erbjudande, som sträcker sig under de kommande månaderna, kommer kvalificerade spelare att tilldelas varsitt $12 500 paket och därmed även chansen att skapa pokerhistoria vid årets World Series of Poker i Las Vegas.

PokerStars spelare, oavsett storlek på plånbok, erbjuds chansen att bli en av dessa lyckliga spelare. Allt från "Big Dance" frirullar till en rad olika satelliter kommer att finnas tillgängliga hos PokerStars. Spelare kommer även erbjudas att växla in sina Frequent Player Points (FPPs) mot en WSOP-plats. Utöver allt detta erbjuds även trappstegs SNGs med start från låga $2.

PokerStars är även en av de få operatörer som erbjuder kontantvinster till spelare som kvalificerat sig online och sen presterar väl i WSOP. Spelarna kan här ta del av bonusar från $100 000 upp till otroliga $1 000 000, som den internetkvalificerade spelaren skulle få om han eller hon vann hela WSOP. Stars ger även spelarna chansen att vinna bonuspengar upp till $50 000 om de skulle lyckas ta sig till ett annat finalbord som kommer att sändas på TV.

Vi känner väl alla igen namnet Chris Moneymaker, han som förvandlade sin $39 satellitvinst till en titel och $2 500 000 i prispengar, efter att ha besegrat Sam Farah heads-up. Det var efter detta spelår som pokern verkligen tog fart. Till 2003 års Main Event kom 893 spelare till start jämfört med året efter då denna siffra ökat till 2576.

Till dags datum har PokerStars skickat fler spelare till WSOP Main Event än någon annan operatör. Över 3600 spelare har kvalificerat sig till en plats i Main Event via PokerStars sedan 2002.

Årets paket till Main Event består av följande:

● $10,000 till inköp i Main Event;

● $2,500 i kontanter till utgifter;

● Åtta nätters boende på hotellet Palms;

● Uppgradering till svit för Supernova och Supernova Elite VIP medlemmar.

[I]PokerNews rekommenderar: Skapar du konto hos PokerStars via PokerNews och du kan ta del av exklusiva €3000 PokerNews Cup freerolls!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories