Poker för MAC användare

Poker för MAC användare 0001

Vi får ofta höra av personer som använder sig av MAC att deras maskiner utan tvivel är överlägsna en PC och i många anseenden kanske de har rätt. Men när det kommer till kompabilitet med pokerrum online, då är det ombytta roller. Här är det PC datorn som är överlägsen och MAC kommer i skymundan då enbart ett fåtal poker operatörer idag erbjuder MAC kompatibel mjukvara. Därför har vi nu lagt ner lite tid över att ta fram en guide för de olyckliga pokerspelare som idag använder sig av MAC. Med hjälp av denna guide kanske det kommer underlätta framöver vid valet av pokeroperatör. Det ska dock tilläggas att vi med största sannolikhet kommer att få se denna lista växa allt eftersom, då pokeroperatörerna idag börjat inse förlusten av potentiella pokerspelare om de inte tillhandahåller en mjukvara kompatibel med MAC och även Linux.

Bland de operatörer vi samarbetar med idag finner vi en fåtal operatörer som erbjuder en mjukvara till MAC. De operatörer som erbjuder detta idag är:

Full Tilt Poker - ett av de allra största pokerrummen online och kanske ett av mest välkända rum. Detta mycket beroende av mängden framgångsrika pokerprofiler de har i sitt Team.

Unibet Poker - som för en tid sedan flyttade över till Microgamings nätverk (fd Prima Poker). Att denna flytt var ett steg i rätt riktning för Unibet råder de inge tvivel om. Efter flytten har trafiken hos denna operatör ökat ytterligare och att de tillhanda håller en MAC kompatibel mjukvara gör att de når en ännu bredare kundkrets.

Hollywood Poker - är platsen där kändisar samlas för att kombinera pokerspel och fest. Något som man kan se i deras marknadsföring då de alltid har vackra och sexiga kvinnor med i sin reklam. Detta rum är ytterligare ett som erbjuder kompatibel MAC mjukvara.

Party Poker - är som många kanske vet ett av de äldsta pokerrummen online och därav är det ganska förstårligt att de insett vikten av att erbjuda spel till alla spelare, oavsett vad för maskin man använder sig av under sitt spelande.

Absolute Poker - är namnet som de flesta kanske idag tittar lite snett på, detta efter skandalen med synliga kort. Det har nu gått en tid efter denna händelse och denna operatör har bevisat att de åtgärdat denna säkerhetslucka och att spelarna åter igen kan känna sig säkra när de spelar där. Detta oavsett om spelaren sitter bakom en MAC eller PC.

PokerRoom - tillhör precis som PartyPoker det gamla gardet inom online poker. Denna operatör såg redan i tidigt skede vikten av att erbjuda en multikompatibel mjukvara. Under en längre tid var det ganska anonyma inom reklam sammanhang men på sista tiden har vi sett en ökad insatts från denna operatör.

Ladbrokes Poker - tillhör ett av de främsta pokerrummen inom Europa med sin Pokermiljonen och Ladbrokes kryssning. Med över 100 000 spelare registrerade, fördelat på över 100 länder, så kan man förstå att de inser vikten av att tillmötesgå alla spelare, MAC som PC användare.

Andra rum som finns tillgängliga hos oss, som även de erbjuder MAC användare möjligheten att spela hos dem är Europoker, Redkings poker, Gnuf Poker och Betsson

Vi hoppas att denna guide ska göra det enklare för alla MAC användare där ute att finna en operatör som de kan spela hos. För ytterligare information om tillgängliga MAC kompatibla pokerrum, besök då vår dedikerade MAC sida, Pokerrum för MAC!

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories