Rösta på din favorit i Scandinavian Poker Awards

Rösta på din favorit i Scandinavian Poker Awards 0001

För andra året i rad kan nu pokerfans rösta fram vilka spelare de anser bör bli utnämnda till "Årets bästa livespelare", "Årets bästa onlinespelare", "Årets bästa kvinnliga spelare", "Årets nykomling" samt "Årets prestation".

Omröstningen till Scandinavian Poker Awards är öppen och resultatet kommer att presenteras i samband med EPT Scandinavian Open som spelas i Köpenhamn, med start den 19 februari. Kvällen innan, på Veta nattklubb i Köpenhamn, presenteras resultatet av denna omröstning i en galatillställning arrangerad av PokerStars tillsammans med Ace Magazine, Norsk Pokermagasin samt Poker Magazine. Som värd för detta event står ser vi Daniel Negreanu.

Bland fjolårets vinnare finner vi William Thorson som utsågs till "Årets bäste livespelare", Johnny Lodden som fick utnämningen "Årets bäste onlinespelare". Bland årets favoriter finner vi Annette Oberstad som vann den allra första upplagan av World Series of Poker Europa och enbart veckor senare slutade på en andraplats i EPT Dublin. Den norska panelen har nominerat Annette i hela fyra av de fem kategorierna. Upp till fem namn kan finnas utnämnda under varje kategori och nu är det upp till alla pokerfans att utse vilken spelare som ska vinna respektive kategori.

Här nedan ser ni ländernas respektive nomineringar i de olika kategorierna:

Danmark

Årets bäste livespelare: Sören Kongsgaard, Gus Hansen, Philip Hilm, Rene Mouritzen, Sander Lyloff

Årets bäste onlinespelare: Peter "Zupp"Jepsen, Gus Hansen, Jonas "Tulkaz" Klausen, Mads Wissing

Årets bästa kvinnliga spelare: Camilla Denning

Årets nykomling: Sören Kongsgaard

Årets prestation: Sören Kongsgaard, Gus Hansen

Norge

Årets bäste livespelare: Annette Obrestad, Dag-Martin Mikkelsen, Thor Hansen, Trond Erik Eidsvig, Kristian Kjndal

Årets bäste onlinespelare: Terje "Terken89" Augdal, Örjan "preflop_x" Holt, Stephan "Delegator" Kjörstad

Årets bästa kvinnliga spelare: Annette Obrestad

Årets nykomling: Annette Obrestad, Trond Erik Eidsvig

Årets prestation: Annette Obrestad, Thor Hansen, Trond Erik Eidsvig

Sverige

Årets bäste livespelare: Christer Björin, Johan Storåkers, Philip Yeh, Magnus Petersson

Årets bäste onlinespelare: Jonas "Nebuchad" Danielsson, Björn "Isbjörn" Isberg, Bo "Legato" Selhstedt, Alex "TexasLimit King" Dalaklis

Årets bästa kvinnliga spelare: Michaela Johansson, Karin Lundgren

Årets nykomling: Johannes Korsar,Michaela Johansson,Pontus Gårdinger

Årets prestation: Gunnar Råbe, Christer Björin, Anders Henriksson, Mikael Norinder

För att komma till omröstningen, besök då denna sida, webbomröstning. Var med i omröstningen och du får spela i en $1000 hos PokerStars. Sista datum för anmälan till turneringen är den 8 februari. Förutom prispengarna får vinnaren även en resa för två till Köpenhamn där man stannar två nätter, får närvara vid Scandinavian Poker Awards samt möta Daniel Negreanu i en heads-up om $1000.

Fler nyheter

Other Stories