$3 miljoner garanterat hos Pacific Poker

$3 miljoner garanterat hos Pacific Poker 0001

Varje helg kan spelare världen över logga in på en rad olika speloperatörer och spela om vinster för miljontals dollar. Nu ger sig Pacific Poker in i leken om att erbjuda en turnering med miljontals dollar på spel. Vad sägs om att spela om en prispott på totalt $3 miljoner? Spela i en turnering som kanske slutar som den allra största onlineturneringen hitintills i pokerns online historia.

Den 26 april står de som värd för turneringen World Poker Crown som erbjuder en garanterad prispott på 3 miljoner dollar. Att köpa in sig direkt i turneringen kommer att kosta spelarna $1000+50. Denna turnering kommer utan tvekan att vara de största eventet online under denna helg. Tillhör du den skaran spelare som inte vill betala dessa tusen dollar i inköp, då kan du ta del av en mängd olika satelliter som redan idag finns tillgängliga hos Pacific Poker.

Detta är en i raden av den "nya" sortens online turneringar där själva turneringen spelas online men där finalbordet spelas live, tv-sänt på Sky Sports. De åtta finalisterna kommer att flygas till Perlada slott i Spanien, där finalen i denna turnering hålls. Finalisterna och deras gäst kommer att inackorderas på ett 5-stjärnigt hotell och kommer sen att få anlända till finalen via helikopter, en final som kommer att spelas mellan den 6 och 10 maj.

Utöver den totala garanterade prispotten på 3 miljoner så går även Pacific Poker ut med att garantera 1 miljon dollar eller dryga 6.3 miljoner kronor till vinnaren något som gör denna vinst till en av de största vinsterna inom online poker någonsin. Den garanterade prispotten kontra inköpet gör att 3000 spelare behövs i turneringen för att man ska nå upp till den garanterade prispotten. Kanske får vi se fler och att potten därmed slutar på över 3 miljoner. Men kanske blir det så att vi ser färre och vi därmed erbjuds en turnering med ett enormt övervärde. Oavsett vad de än blir så råder de inge tvivel om att denna turnering erbjuder spelarna ett riktigt gott värde och är absolut en turnering som bör spelas.

Glöm inte bort att på vägen till World Poker Crown så kan du ta del av vår insättningsbonus hos Pacific Poker. Skapar du ett konto via PokerNews kan du får 60 % upp till $100 på din första insättning.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories