Purple Lounge Poker håller i massiv freeroll varje månad

Purple Lounge Poker håller i massiv freeroll varje månad 0001

Våra goda vänner på Purple Lounge fortsätter att försöka bevisa att saker fatiskt kan vara gratis, detta trots mångas förundrar. Purple Lounge lanserar deras allra första Deep Purple $20 000 freeroll. Detta är utan tvekan en av de allra största freerolls tillgängliga nu så missa inte denna otroliga chans.

Alla kan spela i denna freeroll men Purple Lounge belönar spelares lojalitet i form av större startstack. Spelarnas startstack ökar i förhållande till antal timmar spenderat vid pokerborden hos Purple Lounge.

Detta sker enligt följande system:

  • [B]Spela mellan 1-5 dagar och du startar med 2000 marker
  • Spela mellan 6-10 dagar och du startar med 4000 marker
  • Spela mellan 11-20 dagar och du startar med 7000 marker
  • Spelar du över 20 dagar hos Purple Lounge startar du med maximalt antal marker, 10 000 totalt

[/B]

För att det ska räknas som en dags spel så måste spelarna spendera totalt 2 timmar under ett dygn för att bli tillgodoräknade detta som en dags spel. Med andra ord behöver man spela minst 40 timmar fördelat över 20 dagar för att få starta med maximala antalet marker, 10 000. Starta med fler marker och öka din chans att vinna prispengar i denna turnering, en turnering som spelas den andra lördagen varje månad.

{banner}

Purple Lounges verkställande direktör, Matthew Larter sa i ett uttalande:

- Deep Purple $20,000 freerollen är först och främst riktad mot våra mest lojala spelare där vi belönar deras lojalitet gentemot oss. Men alla spelare hos Purple Lounge kan delta i denna massiva $20 000 freeroll, en freeroll som erbjuder en fantastisk utbetalningsstruktur med ett första pris på otroliga $10 000. Den första turneringen var otroligt framgångsrik och vi hoppas att våra spelare fortsätter att njuta av detta erbjudande.

[I]Dagens erbjudande från PokerNews: Du får inte glömma att när du registrera dig hos Purple Lounge via PokerNews så kan du även ta del av en exklusiv insättningsbonus på 100 % upp till $1000 på din första insättning. Dessutom bjuds du på $10 gratis efter att en insättning gjorts. Med denna massiva $20 000 freeroll tillgänglig så är det nästan ett måste att skapa ett konto hos Purple Lounge![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories