PokerStars rullar ut en betaversion av pokermjukvara till Mac

PokerStars rullar ut en betaversion av pokermjukvara till Mac 0001

Macintosh användare har länge funnits inom datorvärlden och kommer förmodligen att så förbli i framtiden också. Detta är något som PokerStars tagit tillvara på med utveckling och framtagning av en pokermjukvara som kan användas av Macintosh användare. Majoriteten av alla pokermjukvaror som finns ute på marknanden idag stödjer enbart Windows och dess användare. Nu släpper dock PokerStars sin Mac-kompatibla betaversion som finns tillgänglig för nerladdning hos PokerStars.

Stars har under en längre tid testat sin MAC version men då enbart med leksakspengar. Det är först nu som den släpps, dock i betaversion, men då Macintosh användare kan spela för riktiga pengar. Detta är onekligen en välkommen gest PokerStars sida, att de inte förbiser den stora grupp användare som faktiskt använder sig av Macintosh system idag. Versionen som släpptes är väldigt lik den traditionella versionen som Windowsanvändare har, bortsett från Layout Manager och Preferred Seat funktionerna som inte finns med i denna betaversion.

Här följer de fullständiga systemkrav för alla Mac användare:

PokerStars systemkrav för Macs Pokerspelklient

Mjukvara: Mac OS X 10.4.10 eller senare
Hårdvara: Minimum system konfiguration:

  • PowerPC G4 eller G5 eller Intel Mac
  • 512MB RAM-minne
  • 1024x768 eller högre i skärmupplösning
  • 60MB ledigt hårddiskutrymme
  • Minimum 56k internet uppkoppling

Rekommenderad system konfiguration:

[LIST]
[*] • PowerPC G4 1Ghz eller snabbare, PowerPC G5 eller Intel Mac
[*]1024MB RAM-minne
[*]1024x768 eller högre i skärmupplösning
[*]100MB ledigt hårddisk utrymme
[*]128k eller snabbare DSL eller kabel uppkoppling
En komplett installationsguide finns att ses här hos PokerStars. http://www.pokerstars.com/poker/download/mac/.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories