Poker770 bjuder PokerNews spelare på en tidig julklapp

Poker770 bjuder PokerNews spelare på en tidig julklapp 0001

Poker770 är glada över att stå som värd för en $5000 julfreeroll, exklusiv för Poker770s spelare som registrerat sig via PokerNews. Finns väl inget som vore bättre än att vinna lite extra pengar såhär dagen innan julafton. Denna freeroll spelas på söndagen den 23 december klockan 20:00.

För att kvalificera sig till denna freeroll så måste spelarna registrera sig hos Poker770 via PokerNews. Skapa ett konto och sen använda sig av lösenordet PNXMAS07 för att registrera sig till turneringen, en registrering som öppnar fyra timmar innan spelstart. Denna freeroll är öppen för alla spelare som skapat ett konto hos Poker770 genom PokerNews. Spelarna behöver inte ha gjort någon insättning eller liknande, bara öppnat ett konto via PokerNews och de har sen möjlighet att spela i denna freeroll!

Utöver denna $5000 freeroll hos Poker770 så erbjuder PokerNews tillsammans med Poker770 spelarna även en exklusiv $1000 månadsfreeroll. Denna månadsfreeroll spelas en gång per månad och turneringar är säkrade fram tills juni nästa år. Vad väntar du på? En $5000 freeroll, en $1000 månadsfreeroll och en insättningsbonus på 100 % upp till $500 på din första insättning, kan väl inte bli mycket bättre än så?

[I]Dagens erbjudande från PokerNews: Poker770 står som värd för en julfreeroll och månadsfreeroll samt en exklusiv insättningsbonus. Allt detta ger våra spelare ett otroligt värde och de som ännu inte skapat ett konto hos Poker770 bör göra de redan idag, för att inte missa dessa erbjudanden! [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories