WSOP One Drop - Jacobson sexa - Esfandiari att upprepa fjolårets resultat?

WSOP One Drop - Jacobson sexa - Esfandiari att upprepa fjolårets resultat? 0001

Förhoppningarna om att få en svens seger i World Series of Pokers high roller turnering One Drop med sina $111,111 i inköp, försvann i och med utslagningen av Martin Jacobson på en sjätteplats. Det såg riktigt lovande ut för Jacobson när det officiella finalbordet drog igång med åtta spelare kvar i turneringen. Jacobson låg då på en andra plats i marker hållandes dryg 9 miljoner. Nu skulle han dock tappa en massiv pott redan under den första handen av finalen hållandes {k-Clubs}{q-Diamonds} mot {a-Hearts}{j-Hearts}. Med en bräda som visade {2-Spades}{2-Hearts}{4-Clubs}{k-Hearts}{7-Hearts} valde Martin att beta ut 2 miljoner, vilket Chris Klodnicki självfallet synade efter att ha fyllt nötfärgen på rivern.

Jacobson fortsatte sedan att blöda marker fram tills han hittade {a-Diamonds}{j-Hearts}. Sittandes på Hijack ställer han in med sina sista 3 miljoner marker, bara för att bli synad av Anthony Gregg som satt på stora mörken och som hittat {q-Diamonds}{q-Spades}. Med ytterligare en dam på floppen {q-Hearts}{7-Clubs}{4-Clubs} var saken så gott som över. Allt Martin hade att hoppas på nu var en runner, runner stege men när sedan {7-Hearts} kom var saken över. Gregg hade fyllt en kåk och turneringen var över för Jacobson som gick ifrån detta event med $807,427 i prispengar!

Leder inför nattens fortsatta final, med fyra spelare kvar i fältet, gör affärsmannen Bill Perkins, en spelare som en del av er kanske sett från tidigare PokerStars The Big Game. Han leder knappt före Anthony Gregg och Chris Klodnicki. Därefter är det ett hopp på dryga tre miljoner ner till den fjärde spelare, Antonio Esfandiari som jobbar på att upprepa fjolårets bedrift då han klonkade hem turneringen efter att ha slagit Sam Trickett heads-up. Seger i fjol gav honom över $18 miljoner dollar, en summa som vi inte ens är i närheten av i år där årets segrare får $4,8 miljoner.

Finalbord $111,111 One Drop

NamnLandAntal marker
Bill PerkinsUSA14,700,000
Anthony GreggUSA13,900,000
Chris KlodnickiUSA12,000,000
Antonio EsfandiariUSA9,200,000

Med en garanterad fjärdeplats kommer de kvarvarande spelarna gå ifrån med minst $1,4 miljoner på fickan, då detta är vad fjärdeplatsen betalar

Prispengar WSOP Event #47

PlaceringPrispengar (USD)
1$4,830,619
2$2,985,495
3$1,965,163
4$1,433,438

PokerNews kommer självfallet att leverera rapporter från detta och övriga event som just nu pågår i WSOP. Se därför till att besöka vår engelske WSOP live-rapportering. Samtidigt vill vi också passa på att gratulera Martin Jacobson till ett enastående resultat och hedrande sjätteplats, speciellt i en tuff turnering som denna.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories