ISPT Air Force Team: Flyg till Wembley

International Stadiums Poker Tour (ISPT) kommer inleda årets live spel säsong den 31 maj och sedan fortsätta fram till den 5 juni. Vinnaren av ISPT Main Event kommer gå ifrån turneringen med ett garanterat förstapris på €1 miljon. Med ett sådant stort förstapris och den mängd kvalmöjligheter som finns är förväntningarna på detta event enormt.

Självfallet kommer teamet från PokerNews finnas på plats för att leverera live-rapporter från detta event, ett event som kommer att spelas på Wembley Stadium. Spelare som redan är registrerade till denna turnering är ISPT ambassadörerna Patrik Antonius, Michael "The Grinder" Mizrachi, Sam Trickett, Liz Lieu och David Benyamine.

Inför eventet har dessa ambassadörer producerat en rad olika videosnuttar så som denna här nedan. Kommer spelet i ISPT turneringen vara en bråkdel så spännande som upplevelsen i denna video, då kommer spelarna bjudas på en turnering de sent kommer att glömma.

För mer information, besök då ISPT.com.

PokerNews rekommenderar: Vad sägs om att spela i SCOOP Main Event? Ni erbjuds nu två SCOOP satelliter genom PokerStars, exklusivt för PokerNews läsare. Allt som krävs för nya spelare är ett PokerStars konto samt att det gjorts en insättning.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories