Poker-SM Online med PokerStars – 3 biljetter att vinna i morgon

Poker-SM Online 2013

PokerNews tillsammans med PokerStars ger nu PokerNews läsare möjligheten att vinna exklusiva biljetter till kommande Poker-SM online hos PokerStars, ett event som arrangerar i sammarbete med SvePof, Svenska Pokerförbundet. Denna pokerfestival pågår 20-28 april 2013, med en total garanterad prispott på $510 000 i 16 olika event. Schemat inkluderar mästerskapsevent i en mängd olika pokerspel, bl.a. Hold’em, Omaha, Five Card Draw och 8-Game, och kulminerar i ett gigantiskt No Limit Hold’em Main Event med $225 000 i garanterad prispott den 28 april 2013.

PokerNews och PokerStars vill nu ge PokerNews spelare möjligheten att delta i årets SM genom att dela ut biljetter till Event #1 samt Main Event. Lördagen den 20 april klockan 19:00 svensk tid inleds SM online med en NLHE 6-max turnering med en $40,000 garanterad prispott. Inköpet till detta event, liksom majoriteten av alla SM-event, ligger på $109. PokerNews spelare hos PokerStars kan nu dock vinna en av totalt tre biljetter till Event #1 genom en exklusiv PokerNews satellit som hålls den 10 april. Allt som krävs är ett PokerStars konto öppnat via PokerNews och $1,10 tillgängligt på kontot.

Förutom biljetter till Event #1 kan PokerNews spelare också vinna en av tre biljetter till Main Event, en turnering med $225,000 i garanterad prispott och ett inköp på $215. Kravet här är precis som ovan, ett PokerStars konto öppnat via PokerNews. Skillnaden är dock att denna satellit kostar $5,50 att spela men med tanke på de övervärde som väntar, är detta ett gyllene tillfälle att ta sig till Main Event för under 40 kronor! Main Event kommer att inledas den 28 april för att sedan avslutas den 29 april, då detta är ett 2-dagars event.

Ladda ner PokerStars idag, öppna ett konto och ta del av en insättningsbonus på 100 % upp till $600. Med ett PokerStars konto öppnat via PokerNews får ni inte enbart tillgång till dessa exklusiva satelliter. Ni får också möjligheten att spela i exklusiva $5000 freerolls varje vecka, enbart för PokerNews spelare! Kom ihåg att använda er av marknadsföringskoden SWEDISHPOKERNEWS när ni öppnar ert konto, tillsammans med bonuskoden Stars600.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories