The Lederer Files: Obetalda medlemslån & Tapie problem

Ända sedan Black Friday inträffade den 15 april 2011 har spelare och omvärlden gått på nålar i väntan på att få höra något från Full Tilt Poker i hopp om att få klarhet i vad som skulle hända med företaget och framför allt spelarnas pengar. Nu är dock väntas tid över, i alla fall för dem som söker få svar på frågor eller vill höra vad exakt som hänt.

Detta avsnitt är den sjätte delen i serien The Lederer Files , en exklusiv intervju som PokerNews.com fått med en av huvudpersonerna bakom Full Tilt, Howard Lederer. I detta avsnitt avslöjar Lederer chockande uppgifter gällandes obetalda lån från några av Full Tilts ägare. Lederer avslöjar ett misstag gjort av ekonomiavdelningen där Erick Lindgren beviljats ett $2 miljoner lån som företaget råkade betala ut två gånger. Lindgren gick inte att nås efter detta och företaget har inte fått tillbaka dessa pengar.

Här har ni del 6 av The Lederer Files:

Fler nyheter

Other Stories