The Lederer Files: Efterspelet och jakten på en lösning

Ända sedan Black Friday inträffade den 15 april 2011 har spelare och omvärlden gått på nålar i väntan på att få höra något från Full Tilt Poker i hopp om att få klarhet i vad som skulle hända med företaget och framför allt spelarnas pengar. Nu är dock väntas tid över, i alla fall för dem som söker få svar på frågor eller vill höra vad exakt som hänt.

Detta avsnitt är den fjärde delen i serien The Lederer Files , en exklusiv intervju som PokerNews.com fått med en av huvudpersonerna bakom Full Tilt, Howard Lederer. I detta avsnitt går Lederer in på vad som hände under månaderna efter Black Friday, däribland den förödande nyheten han upptäckte den 21 april

Det var den dagen han fick informationen om underskottet i Full Tilts kassa, med $250 miljoner i saknat kapital. Till en början var det bara Lederer, VD:n, ekonomichefen och Chris Ferguson som satt inne med denna information men de alla visste att de var tvungna att berätta för övriga medlemmar och kunder.

Här har ni del fyra av The Lederer Files:

Nästa del i serien presenteras inom kort.

Disclaimer: De tankar och åsikter som kommer fram från individerna i denna intervju reflekterar inte nödvändigtvis PokerNews tankar och åsikter.

Fler nyheter

Other Stories