The Lederer Files: Backlog och Black Friday

Howard Lederer

Ända sedan Black Friday inträffade den 15 april 2011 har spelare och omvärlden gått på nålar i väntan på att få höra något från Full Tilt Poker i hopp om att få klarhet i vad som skulle hända med företaget och framför allt spelarnas pengar. Nu är dock väntas tid över, i alla fall för dem som söker få svar på frågor eller vill höra vad exakt som hänt.

Detta avsnitt är den tredje delen i serien The Lederer Files , en exklusiv intervju som PokerNews.com fått med en av huvudpersonerna bakom Full Tilt, Howard Lederer. Här diskuteras det upptäckten av all den backlog med transaktioner, efter strul med betalprocessorer. Lederer hävdar att han och övriga styrelsemedlemmar inte hade en aning om vad som föregick och att VD:n Ray Bitar medvetet mörkat detta problem för dem.

"Det är uppenbart att saker och ting skenade utom kontroll och att personalen i Dublin arbetade febrilt med att få ordning på denna härva, utan att låta meddela styrelsemedlemmarna," sa Lederer under intervjun.

Enligt honom ska han och övriga ledarmöten fått ta del av denna information från Bitar först den 7 april, bara åtta dagar innan DOJ slog igen butiken för Full Tilt. Han fick ta del av nyheten när han befann sig i Dublin med Chris Ferguson. Bitar ska ha ringt upp Lederer och berättat vad som hänt.

"Jag kunde inte fatta vad som hänt samtidigt som jag inte hade tid att tänka över det hela. Jag hade ett flyg att passa följande morgon, ett flyg jag bara inte kunde missa men jag var medveten om att nyheten som Bitar kommit med var oerhört viktig”.

Utan vidare dröjsmål, här har ni del 3 av The Lederer Files:

Disclaimer: De tankar och åsikter som kommer fram från individerna i denna intervju reflekterar inte nödvändigtvis PokerNews tankar och åsikter.

Fler nyheter

Other Stories