The Howard Lederer Files: Uppstarten av Full Tilt Poker

Sedan USA stängde dörrarna för pokerbolagen I fjol, en dag som vi alla känner till som Black Friday, har spelare och pokersamhället gått i väntan på ett uttalande från de högt uppsatta personerna bakom Full Tilt. Nu kan vi äntligen presentera en intervju med Howard Lederer som täcker allt ni vill veta kring denna historia.

I denna, den första delen av denna intervju med PokerNews.com, förklarar Lederer varför han hållit sig tyst under så länge. Han diskuterar också uppstartningsfasen av Full Tilt och hans första intryck av Full Tilts VD, Ray Bitar, om företagets ursprungliga bolagsstyrelse och investerare.

I sitt beslut att träda fram i rampljuset kom Lederer med följande uttalande:

Jag tror att nu är den rätta tiden för pokersamhället att få svar på sina frågor, svar som de alla länge förtjänat samt att dela med sig av fakta som inte gjorts allmänt under dessa 15 månader som passerad.

"Det fanns väldigt goda orsaker till varför företaget och dess ledning inte diskuterade vad som hänt med allmänheten under dessa 15 månader men nu när avtalet med PokerStars slutförts är det hög tid att denna information kommer ut. ”

Har nedan har ni den första delen i intervjuserien Howard Lederer Files:

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories