WSOP genom kameran - World Series of Poker vecka #1

Under årets World Series of Poker kommer vi varje vecka att handplocka några intervjuer som vi anser tillhöra våra favoritinslag från den gångna veckan och presentera dem för er här. Allt för att ge er en närmare inblick från 43:e upplagan av World Series of Poker.

Då vi precis avslutat den första spelveckan och då långt ifrån alla spelare finner sig på plats. Tillhör du en av årets spelare som aldrig varit i Vegas eller inte har en aning om hur Rio ser ut, då har Kristy Arnett och Sarah Grant producerat en guidad tour av området.

Innan WSOP drog igång förekom det en hel del snack i media och diverse pokerforum kring Shaun Deeb som lyckades prestera enastående resultat i PokerStars SCOOP. Som ett nytt segment för i år har vi på PokerNews tagit fram något vi valt att kalla "Förklara detta" där vi ber spelare att förklara vissa bilder, artiklar eller inlägg från deras Facebook sida, twitter eller andra platser. Med tanke på Deebs framgångar från SCOOP blev han en utmärkt första kandidat.

Hon är otroligt vacker och har ett utmärkt pokerår bakom sig. Med anledning av detta valde Kristy Arnett att ställa Xuan Liu mot väggen i vårt inslag "Calling the Clock"?

I fredags tog sig Lynn Gilmartin och Kristy Arnett sig till det andra huvudbordet på scenen i Pavillion på Rio för att ge er alla en del höjdpunkter från den första veckan i WSOP. Ni kan ta del av detta via PokerNews Weekly. Se nu till att hålla er kvar tills i slutet, då det presenteras en liten "gåva".

För att ta del av mer videomaterial från den 43:e upplagan av World Series of Poker, bege er då över till PokerNews videoarkiv där det dagligen läggs upp nya videoklipp.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories