Full Tilt Poker söker personal

Full Tilt Poker söker personal 0001

Det verkar som om det inte dröjer allt för länge innan vi får se Full Tilt Poker öppna dörrarna igen. Företaget som handerar marknadsföring och den tekniska biten hos Full Tilt, det irländska Pocket Kings ltd har gått ut med en rad platsannonser där de söker diverse personal till företaget.

Annonserna, som kan hittas på jobs.ie söker främst personal till kundtjänst, både i personal och ledande positioner i en rad olika språk varav svenska är ett av dessa. Annonserna är så gott som identiska och innehåller text som:

Pocket Kings söker nu personal och har ett stort begär av erfaren, flerspråkig kundtjänst personal. Det erbjuds en attraktiv lön och dessa 2-3 månaders kontraktarbete kan senare resultera i en fast tjänst och erbjudanden om riktigt spännande möjligheter att arbeta inom denna industri.

Förra månaden rapporterade Wicked Chips Poker att Full Tilt Poker just då befann sig i full upprampningsläge med att göra sig redo för att åter öppna dörrarna till sina spelare. Groupe Bernard Tapie, det franska investmentbolaget som försöker avsluta köpet av Full Tilt, har arbetat intensivt med att återförskaffa alla licenser som krävs, licenser som drogs in i fjol. En talesman, Lauren Tapie, sa i ett uttalande att företaget kan öppna dörrarna för spel igen redan denna månad, om allt går som det ska.

För mer info om dessa jobb, besök då jobs.ie

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories