I rampljuset: Fatima Moreira de Melo del 1

Många följer sina favoritspelare via antingen Twitter eller Facebook. Men nu är det långt ifrån alla pokerproffs som använder sig av dessa verktyg för att dela med sig av sitt liv, pokerspelandet eller andra vardagliga händelser.

Vissa är väldigt angelägna att dela med sig av sin information men vad exakt vet vi om personerna bakom dessa #hastags? Hur kom det sig att de tog upp poker? Vad gjorde de innan de upptäckte detta underbara spel? I denna intervju besvaras dessa och en rad andra frågor.

I den första av denna tvådelade intervju med Team PokerStars Sports Star Fatima Moreira de Melo pratar vi om hennes barndom och hur hennes liv utvecklades ändra fram till att bli guldmedaljör tillsammans med det holländska damlandslaget i landhockey.

Nästa tisdag återkommer vi med den andra delen av denna intervju så se till att återkomma då. Ni kan följa oss på Twitter för alla de senaste uppdateringarna eller ta en titt på Facebook där ni även hittar alla nyheter, videointervjuer och pokererbjudanden, direkt till er!

Fler nyheter

Other Stories