Få $50 hos PartyPoker, utan krav på insättning

Få $50 hos PartyPoker, utan krav på insättning 0001

Allt som krävs är att ni öppnar ett konto genom PokerNews hos PartyPoker och ni kan få en gratis $50 bankrulle hos PartyPoker, att inleda ert pokerspel med! Alla bonusar är bra men bäst måste i alla fall vara en gratis bonus som INTE kräver någon insättning, konto registrering eller liknande!

PokerNews och PartyPoker har under en längre tid erbjudit Club PokerNews spelare möjligheten att kunna få en gratis pokerbonus utan att behöva göra en insättning, utan att behöva riskera en enda krona av eget kapital och därmed få möjligheten att bygga en bankrulle med hjälp av vårt exklusiva $50 gratis erbjudande. Som om detta inte är ett enastående erbjudande i sig, nu får ni även möjligheten att ta denna gratis bankroll.

Detta erbjudande är exklusivt för Club PokerNews och att ta del av det kan inte vara enklare. Först av allt behöver ni bege er till vår GRATIS $50 webbsida, klicka på ladda ner PartyPokers mjukvara, öppna ett konto och använda bonuskoden SE50FREE, registrera er i PartyPokers kassa men INTE göra någon insättning, gå tillbaka till denna sida och sedan ange ert PartyPoker användarnamn (inte spelarnick) och följa instruktionerna på sidan. Detta ger er sedan denna gratis bankrulle hos PartyPoker. Kräver som sagt ingen insättning, inga krav på inspelade poäng eller dylikt.

*Spelare måste genomföra hela registreringsprocessen och invänta bekräftelse på att de godkänts att ta del av detta erbjudande från PokerNews. De första $20 betalas ut direkt. Spelare måste därefter spela in minst 40 (fyrtio) PartyPoker poäng inom 60 dagar från att de första $20 betalats ut. Sker inte detta kommer PartyPoker att häva bonusen och återstående kapital av dessa $20 kommer att tas tillbaka av PartyPoker och spelaren kan därefter inte spela mot att få den sista $30 delen Vi rekommenderar att ni läser igenom våra fullständiga Regler & Villkor för detta erbjudande.

Fler nyheter

Other Stories