Få $50 gratis hos Poker770 utan krav på insättning

Poker770 $50 FREE!

Har du aldrig tagit chansen att spela hos Poker770 tidigare, då har vi det perfekta tillfället för dig då ni kan få en gratis bankrulle hos Poker770 genom PokerNews.

Detta Poker770 $50 gratis erbjudande kräver ingen som helst insättning, kontouppgifter eller liknande, allt ni behöver göra är att öppna ett konto genom PokerNews, ansöka om att få bonusen och invänta på att er ansökan godkänns.

Hur ni går till väga
Detta erbjudande är endast tillgängligt för PokerNews spelare som laddat ner och öppnat sitt Poker770 konto genom PokerNews. Därefter registrera en ansökan om att få dessa gratis $50 hos Poker770 via vår kampanjsida. När er ansökan godkänts kommer bonusen att betalas ut i två eller tre omgångar, beroendes på vilket land ni är bosatt i. Första delen betalas ut direkt, därefter krävs det 500 Poker770 poäng inom 120 dagar för att få nästa del. För svenskar krävs det därefter ytterligare 500 Poker770 poäng inom de nästkommande 120 dagarna för att den sista delen ska betalas ut.

Genom att öppna ett hos Poker770 konto genom PokerNews gör inte bara att ni kan ta del av denna $50 bonus utan även också ta del av alla framtida kampanjer som PokerNews arrangerar med Poker770. Vi har genom åren erbjudit en mängd generösa turneringar och var så säker, ni kommer även att se liknande event om vi blickar framåt i tiden.

Ni kan följa oss på Twitter för alla de senaste uppdateringarna eller ta en titt på Facebook där ni även hittar alla nyheter, videointervjuer och pokererbjudanden, direkt till er!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories