Spela skattefritt hos PokerStars och våra $5000 veckofreerolls

PokerStars.eu

Under måndagen denna vecka kom PokerStars med en oerhört glad nyhet, speciellt för svenska spelare då de lät meddela att de införskaffat en ny licens, denna gång via Malta och deras nya domän, www.pokerstars.eu. Med en licens för europeiska spelare innebär detta nu att svenska spelare kan spela SKATTEFRITT hos PokerStars. Detta gör att om ni deltar i exempelvis PokerNews exklusiva $5000 freerolls hos PokerStars, behöver ni inte oroa er för hur mycket ni måste betala i skatt eller försöka undanhålla vinsterna i hopp om att staten inte skulle upptäcka. Allt detta är nu ett minne blott och allt spel från och med nu kan ske med öppna kort utan att behöva oroa sig för några konsekvenser.

Anledningen bakom detta drag från PokerStars skedde just på grund av gällande skatteregler i vissa Europeiska länder så som Sverige, där spelare har skattats upp till hela 50 % på sina pokervinster hos PokerStars då operatören tidigare inte hade en europeisk licens. Nu, med denna maltesiska lincens är det nu helt öppet att spela hos PokerStars utan oro för att ha skattemasen i hälarna. Det som dock krävs för att falla under denna nya licens är att ni som spelare flyttar över ert konto och spelverksamhet till den nya domänen och licensen, som går igenom PokerStars.EU. När ni loggar in på ert PokerStars konto kommer ni få en förfrågan om ni vill flytta över till Pokerstars.eu, något som ni måste svara ja på. Därefter uppmanas ni att uppdatera er mjukvara och godkänna regler och villkor. När sedan detta är gjort kan ni återgå till ert normala spel då detta inte kommer ha någon som helst inverkan på ert spelande hos PokerStars. Ni har fortfarande tillgång till samma plattform som tidigare med samma turneringar och utbud av cashbord.

Efter flytten över till PokerStars.eu kommer ert konto vara kopplat till denna domän. Ni kommer fortfarande ha kvar ert saldo på kontot, alla inspelade FPP och VPP poäng samt eventuella turneringsbiljetter och annat ni samlat på er.

Denna nya licens gör också att eventuella vinster ni skulle spela in som PokerNews spelare hos PokerStars, genom våra $5000 veckofreerolls skulle bli helt skattefria och ni skulle kunna föra över vinsterna till ert svenska bankkonto utan att behöva oroa er att skatteverket börjar jaga er för obetald skatt. Totalt erbjuds det hela $67,500 i exklusiva PokerStars freerolls i form av en $5000 freeroll varje vecka. Sammanlagt erbjuds tolv freerolls och det som krävs för befintliga spelare är 20 inspelade VPP under veckan innan freerollen som spelaren önskar spela, med nästa freeroll den 22 februari och med en kvalperiod som redan pågår.

Nya spelare behöver endast öppna ett PokerStars konto genom PokerNews och göra en insättning för att automatiskt få tillgång till den kommande freerollen. Därefter krävs det 20 inspelade VPP under nästkommande vecka för att få tillgång till freerollen som hålls den 29 februari.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories