888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Gabi Campos kliver ner som VD för PokerStars

PokerStars CEO

Poker Player Newspaper rapporterade under måndagen att Gabi Campos, PokerStars nuvarande Verkställande Direktör, kommer att kliva ned från sin VD position, trots den korta perioden han varit med företaget.

Högt uppsatta personer inom PokerStars kom med följande uttalande exklusivt för PokerNews under måndagen:

PokerStars lät meddela idag att Gabi Campos har valt att kliva ned från sin position som verkställande direktör hos PokerStars med verkan från Feb 1, 2012. Campos kommer nu istället att fokusera sig på andra, framtida utmaningar. Företaget vill tacka Gabi för hans hårda arbete och hängivenhet och önskar honom all lycka i framtida utmaningar. Just nu pågår sökandet efter en ersättare till Gabi.

PokerStars tillsatte Campos som VD för företaget under juli, 2010 men han tog officiellt över rollen först den 4 oktober samma år. Innan sitt uppdrag hos PokerStars höll Campos en högt uppsatt roll hos Dragonfish, ett dotterbolag till 888, där Campos startade under 2007.

Med Campos som nu lämnar PokerStars ser vi ytterligare förändringar inom PokerStars ledning, som en följd av Black Friday som inträffade den 15 april i fjol. Månaden efter, i maj 2011, såg vi dåvarande turneringsdirektören Thomas Kremser European Poker Tour (EPT) lämna sin roll inom EPT. Även han lät meddela att han ville blicka framåt och anta nya utmaningar och att tidpunkten var helt rätt för att ta detta beslut.

Som vi nämnde tidigare under januari har även John Duthie och PokerStars valt att gå skilda vägar, först med Duthie som lämnade Team PokerStars men senare också avsade sig rollen som VD för EPT. Duthie är mannen bakom EPT, grundaren av denna enormt framgångsrika pokertour. Likt Kremser och Campos ville Duthie anta nya utmaningar och detta angav som orsaken till att han lämnade positionen som VD för European Poker Tour.

Relaterade spelare

Vad tycker du?