Vinn dig en plats i kommande $10M garanterat hos PokerStars

PokerStars $10 miljoner garanterat

I samband med att PokerStars firar 10-års jubileum har de valt att arrangera den största turneringen för året där deras normala Sunday Millions fått prispotten ökad till otroliga $10 miljoner. Den 18 december klockan 19:30 kommer detta massiva event att spelas och nu, tack var PokerNews och PokerStars kommer sex lyckliga spelare kunna kvala in sig till turneringen för låga $2,20 via en riktigt attraktiv satellit. Allt som krävs är ett PokerStars konto och inköpet tillgängligt på kontot.

Vinn en av sex $215 Sunday Millions biljetter

PokerNews 10th Anniversary Special är en satellit som PokerNews anordnar med PokerStars och som hålls den 16 december klockan 19:00 där de fem bästa spelarna får varsin $215 biljett till den kommande Sunday Millions turnering med $10 miljoner i prispotten. Förutom dessa fem biljetter kommer det även att delas ut en sjätte biljett, en biljett som tilldelas den av spelarna som slår ut spelvärden för detta event, Team PokerStars Pro Pat Pezzin.

Här nedan har ni mer information och detaljer kring detta kommande event och hur ni kan vinna er en plats till kommande 10th Anniversary Sunday Million där vinnaren går ifrån turneringen med $2 miljoner, motsvarande 13,5 miljoner kronor!

PokerNews 10th Anniversary satelliten

  • Datum: 16 dec
  • Spelstart: 20:00 CET
  • Inköp: $2+$0.20
  • Lösenord: PN10SPECIAL
  • Garanterad prispott: 5 x $215 10th Anniversary Sunday Million biljetter
  • Bonus pris: En ytterligare $215 biljett till spelaren som slår ut Pat Pezzin

Vill ni spela i denna PokerNews 10th Anniversary satellit måste ni först och främst ha ett PokerStars konto, skapat med marknadsföringskoden ”SWEDISHPOKERNEWS” och ha de $2,20 på kontot för att kunna köpa in er i satelliten. Har ni inte ett PokerStars konto är det hög tid att ni skaffar er ett. Använder ni bonuskoden ”STAR600” vid er första insättning blir ni berättigade till en insättningsbonus på 100 % upp till $600. Anmäl er till turneringen genom att betala de $2,20 som satelliten kostar och använd er av de lösenord som krävs för att registrera sig. Lösenordet är som ni såg ovan, PN10SPECIAL.

Öppnar ni ett konto hos PokerStars med marknadsföringskoden SWEDISHPOKERNEWS kommer detta att resultera i att ni får möjligheten att delta i alla framtida kampanjer som PokerNews anordnar med PokerStars. Blickar vi tillbaka på 2011 innebär det kampanjer värda sammanlagt $250,000 och detta via exklusiva erbjudanden för PokerNews spelare. Med sådant enormt värde är det ett måste att ha ett PokerStars konto öppnat via PokerNews! Ni kommer inte hitta erbjudanden ens i närheten av denna summa någon annanstans på nätet!

Har ni några problem, tveka då inte att kontakta vår svensktalande kundtjänst.

Fler nyheter

Other Stories