PokerNews Bankroll Boosters: Veckans erbjudanden och freerolls

PokerNews Bankroll Boosters: Veckans erbjudanden och freerolls 0001

Är du ute efter att öka din bankrulle lagom till jul, då har vi på PokerNews något för dig under december månad I form av exklusiva bonusar, freerolls och andra attraktiva kampanjer. I denna artikel tar vi en titt på veckans schema och möjligheter, från den 4-11 december.

PartyPoker $50 gratis UTAN insättning

Vi börjar med det allra enklaste sättet för er att se er bankrulle växa. Genom PokerNews erbjuds ni möjligheten att få $50 gratis hos speloperatören PartyPoker och bäst av allt med detta erbjudande är att ni inte behöver göra någon insättning, inte ens registrera något kontokort eller bankkonto för att få pengarna. Allt ni behöver göra är att öppna ett PartyPoker konto genom PokerNews, använda er av bonuskoden SE50FREE och därefter följa vår steg-för-steg guide på vår kampanjsida där ni måste registrera er för att vi ska behandla er ansökan för att få dessa $50. Registrerar ni er inte på vår sida kommer vi inte att se att ni önskar få bonusen och några pengar kommer därmed inte att betalas ut.
Glöm nu inte bort att ett PartyPoker konto öppnat via PokerNews inte enbart berättigar er till att få $50 gratis utan också till alla framtida kampanjer som PokerNews anordnar exklusivt med PartyPoker. En gång en PokerNews spelare, alltid en PokerNews spelare.

PokerNews $15K Xmas turnering

Fira jul med en ordentlig prispott i en exklusiv turnering anordnad av when Poker770 tillsammans med PokerNews. Som vanligt med turneringar som hålls hos Poker770 erbjuds ni spelare ett event med ett garanterat övervärde och detta kan inte komma vid ett bättre tillfälle, lagom till julruschen. Allt som krävs är ett when Poker770 konto öppnat via PokerNews och där ni använt era v bonuskoden PKRNEWSSE när ni gjorde er första insättning. Detta berättigar er till en exklusiv bonus på 200 % upp till €1400!

$4000 PokerStars Nordiska pokerliga

På onsdag är det så dags för det nästsista eventet i vår pågående nordiska PokerStars liga där vi i finale kommer att dela ut $4000 i prispengar som 18 av de 27 deltagande finalisterna kommer få vara med och dela på. Allt som krävs för att spela i ligan är ett PokerStars konto och lösenordet som presenteras här via PokerNews, 48 timmar innan spelstart. Onsdagens event har lösenordet: PNDEEP.

$15,000 Carbon Poker liga

Tio event återstår i vår pågående $15K Carbon Poker liga där nästa event på schemat spelas ikväll, ett $3,50 event. De 30 bästa poängplockarna i denna liga kommer avancera vidare till den stora finalen som hålls den 8 januari klockan 19:00. Här kommer spelarna göra upp om det riktigt stora pengarna i detta $15,000 event med ett förstapris på $2,250. Exakt hur prispengarna fördelas kan ni se på den dedikerade sidan för denna Carbon Poker liga. Än kan ni jaga en plats bland de 30 bästa, öppna ett Carbon Poker konto genom PokerNews, använd er av bonuskoden ”POKERNEWS” när ni öppnar detta Carbon konto och ni blir berättigade till en Carbon bonus på 150 % upp till $750 på er första insättning.

Unibet $10,000 Size Does Matter

Detta är ett erbjudande för spelare med ett Unibet Poker konto öppnat genom PokerNews. Kvalificeringsperioden har redan inletts men det behöver inte hindra er från att kvala in. Det unika med denna kampanj är att alla spelare som spelar in 100 Unibet poäng innan de 15 december är kvalificerade. Det unika är att antalet inspelade poäng avgör hur stor stack varje spelare inleder turneringen med. Som minst kan en spelare starta med 100 marker, baserat på de 100 Unibet poäng som krävs och som mest inleda denna $10,000 turnering med 3,000 marker, motsvarande 3000 inspelade Unibet poäng.
Vill ni veta mer om denna Unibet $10,000 Size Does Matter kampanj klicka då på länken här innan. Vill ni delta och sitta med chansen att ta hem ett förstapris på tusentals dollar, se då till att ni öppnar ett Unibet Poker konto genom PokerNews idag.

Fira 10 år med PokerStars

PokerStars är mitt uppe i sitt 10-års jubileum och firandet pågår för fullt. Nyligen höll operatören i ett världsrekord event som såg 200,000 spelare delta, den största turneringen någonsin anordnad online! Nu på söndag ges spelare möjligheten att delta i PokerStars Sunday Storm, en $11 turnering som i samband med detta 10-års firande erbjuder en garanterad prispott på massiva en miljon dollar. Allt som krävs är ett PokerStars konto och $11 på kontot. Öppna ert konto via PokerNews och ni blir med ert PokerStars konto berättigade till alla PokerNews framtida kampanjer med PokerStars. Se dock till att använda er av marknadsföringskoden ”SWEDISHPOKERNEWS” när kontot skapas.

Om söndagens turnering är stor, gör er då beredda på nästa söndags höjdpunkt, vilket också rundar av detta 10-års jubileumsfirande hos PokerStars. Operatören kommer att hålla i en turnering med otroliga $10 miljoner i prispotten och ett garanterat förstapris på $2 miljoner. Allt detta, tillsammans med ligan här ovan gör det mer än värt att öppna er ett PokerStars konto idag och ta del av dessa enorma erbjudanden.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories