PokerNews Bankroll Booster: $10M satellit och $50 gratis

PokerNews Bankroll booster

Alla pokerspelare oavsett vilken nivå de spelar på letar efter bästa tänkbara tillvägagångssätt för att öka på sin bankrulle, att få den att växa till sådan storlek att de kan ta klivet upp till nästa nivå. Vi vet vikten av detta för spelarna och det är också därför som vi återupplivat denna artikelserie där vi sammanställer pågående erbjudanden, både exklusiva för PokerNews spelare samt lukrativa erbjudanden som vi anser att ni spelare inte bör gå miste om. I denna artikel tar vi en titt på vad som väntar under den kommande veckan fram tills den 18 december.

PokerStars liga och $10M satellit

PokerNews spelare hos PokerStars erbjuds just nu en pågående $4000 Nordisk pokerliga med $4000 på spel i finalen, en final som de 27 bästa poängplockarna tar sig till och där 18 av dessa finalister går ifrån med prispengar.

Ett event återstår men du kan fortfarande ta dig in bland de 27 bästa poängplockarna då kampanjen erbjuder er möjligheten att använda ett wild card, vilket ger er dubbla ligapoäng. Lämna ert pokerstars nick och vilket event, i detta fall event #10 i vårt forum och alla poäng ni spelar in fördubblas. En seger ger normalt 20 poäng med detta wild card skulle ni få 40 poäng, vilket i dagsläget placerar er precis utanför topp 10 i ligan.

Sunday Million $10 miljoner satellit
Som om denna liga inte vore nog håller vi även i en $2,20 satellit den 16 december till PokerStars $10 miljoner garanterat turnering. Satelliten erbjuder 5+1 paket vardera värda $215. De fem bästa spelarna får varsitt paket och spelaren som lyckas slå ut Team PokerStars Pat Pezzin får också en $215 biljett. Det enda som krävs för bägge dessa event är ett PokerStars konto öppnat via PokerNews med marknadsföringskoden SWEDISHPOKERNEWS. För att spela i satelliten krävs också ett lösenord som är PN10SPECIAL

PokerrumMarknadsföringskodPokerNews bonusBonuskodMin.insättningRegistrering
PokerNews Bankroll Booster: M satellit och  gratis 101
SWEDISHPOKERNEWS100 % till $600STARS600$10Ladda ner PokerStars

PokerNews $5,000 PKR WPT Dublin Brawl

Genom PKR, tillsammans med PokerNews kan nu spelare vinna ett WPT Dublin paket värt $5000. Allt som krävs av spelare för att kunna delta är ett PKR konto öppnat via PokerNews med bonuskoden SEPN800 vid första insättning som ger er spelare en bonus på 120 % upp till $800. Därefter är det bara att spela in poäng under kvalperioden, 7-18 december. För att kvalificera sig och få spela krävs det minst 500 PKR poäng. Alla spelare kan dock själva välja hur mycket marker de vill starta med. För varje ytterligare 500 inspelade PKR poäng under perioden ger ett tillskott på startstacken med 500 marker. Det allra bästa med detta system, sett ur spelarnas ögon är att det inte finns något tak på hur stor en spelares startstack kan vara! Vill ni veta mer om denna kampanj, då bör ni besöka PokerNews $5,000 WPT Dublin Brawl kampanj sida.

Kom dock ihåg, för att ens ha möjligheten att delta måste ni ha ett PKR konto öppnat via PokerNews med bonuskoden SEPN800

PokerrumNormal bonusPokerNews bonusBonuskodMin.insättningRegistrering
PokerNews Bankroll Booster: M satellit och  gratis 102
100 % upp till $800120 % upp till $800SEPN800$10Ladda ner PKR

$15,000 Carbon Poker League

Än är det inte försent att hoppa på tåget och ta del av denna $15,000 Carbon poker liga där spelare kommer att göra upp om $10,200 i prispengar under finalen. Finalen är satt att spelas den 8 januari och för att ta sig dit måste man som spelare ha öppnat ett Carbon Poker konto genom PokerNews, använt bonuskoden POKERNEWS vid sin första insättning. Därefter gäller det bara att hamna bland de 30 bästa poängplockarna och spelaren är kvalificerad till finalen där det kommer att delas ut $10,200 fördelat på de 15 bästa spelarna. Övriga $4,800 delas ut under ligans gång! Har ni inte ett Carbon Poker konto då är det hög tid att ni skaffar ett.

PokerrumNormal bonusPokerNews bonusBonuskodMin.insättningRegistrering
PokerNews Bankroll Booster: M satellit och  gratis 103
100 % upp till $600150 % upp till $750POKERNEWS$10Ladda ner Carbon

$50 gratis genom PartyPoker

PokerNews har den absolut bästa pokerbonusen spelare kan få hos PartyPoker och allt som krävs är ett PartyPoker konto öppnat genom PokerNews tillsammans med bonuskoden SE50FREE och du som spelare får $50 helt gratis UTAN att behöva sätta in en enda krona! Se bara till att följa vår steg-för-steg guide för att kunna inkassera denna gratis $50 bonus.

Vill ni börja spela poker utan att riskera eget kapital, öppna då ett PartyPoker konto och följ instruktionerna och ni kan vara igång inom 72 timmar!

PokerrumNormal bonusPokerNews bonusBonuskodMin.insättningRegistrering
PokerNews Bankroll Booster: M satellit och  gratis 104
$50 gratis100 % upp till $500SE50FREE$10Ladda ner PartyPoker

$10,000 Unibet Size Does Matter

Kampanjen$10,000 Unibet Size Does Matter pågår just nu för fullt och kvalificeringsperioden är öppen fram tills den 15 december. För att kvalificera sig här krävs det ett Unibet konto öppnat via PokerNews och minst 100 inspelade Unibet poäng. Det unika med denna kampanj är att antalet poäng avgör hur stor stack spelaren inleder denna $10,000 final med. Varje 100 inspelade Unibet poäng ger 100 marker extra till startstacken upp till maximala 3000 poäng och marker. Vill ni veta mer, klicka då här. Kom ihåg, ett Unibet konto öppnat via PokerNews ger er tillgång till alla framtida och exklusiva kampanjer som Unibet anordnar med PokerNews samt ger er en pokerbonus på upp till €1000 vid första insättning.

PokerrumNormal bonusPokerNews bonusBonuskodMin.insättningRegistrering
PokerNews Bankroll Booster: M satellit och  gratis 105
€500€1000N/A€10Ladda ner Unibet

Skulle ni ha några problem, tveka då inte att kontakta vår svensktalande kundtjänst.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories