Jesper Hougaard skriver på för Bet24

Jesper Hougaard

I augusti tidigare i år tillträdde före detta verkställande direktören för Poker Icons, Lars Kollind, rollen som pokeransvarig för MTG-ägda Bet24. Kollind som är ett välkänt ansikte inom pokerkretsar i Sverige men också utomlands fick med sin nya roll hos Bet24 i uppdrag att ansvara för media, PR och eventverksamheten i företagets pokerorganisation. Ett av de första stora dragen som Kollind säkerligen varit involverad i var att ta in den danske pokerprofilen Jesper Hougaard, aka ”Kipster” som Bet24.com senaste pokerproffs.

Hougaard, eller "Kipster" som han är mer känd som online har en rad framskjutna placeringar under sin proffskarriär som drog igång 2007. Bland annat vann han ett WSOP-armband i ett $1500 event vid 2008 års World Series of Poker. Andra armbandet kom sedan vid 2009 års WSOP-E vilket gjorde att Jesper Hougaard därmed blev förste spelaren i världen att sitta med både ett WSOP och WSOPE armband. Hougaard tillhör också en väldigt liten grupp spelare som lyckats vinna PokerStars Sunday Millions två gånger vilket är en enastående prestation med tanke på mängden startande i dessa event och kalibern på de deltagande spelarna. När nyheten presenterades att Hougaard sponsrats av Bet24 och därmed går in som lagkapten i Team Bet24 kom Jesper med följande kommentar:

- Det är verkligen spännande att ha blivit en del av Bet24 och jag är säker på att med mig som lagkapten i Bet24 kommer jag agera som en enastående ambassadör och vara med att göra Bet24 till det ledande varumärket och det självklara valet för pokerspelare i Danmark efter att den nya spel lagen trätt ikraft. Det känns oerhört skönt att få sitta på den vinnande sidan, avslutade Hougaard med att säga.

Sponsoravtalet mellan Bet24 och Hougaard träder officiellt i kraft den 1 januari, 2012 men det hindrar inte Hougaard från att närvara vid nästa veckas EPT Prag där även PokerNews kommer att närvara med vår EPT Prag LIVE-rapportering.

Vill ni läsa mer om Jesper “Kipster” Hougaard, bege er då över till Bet24.com

Fler nyheter

Other Stories