Isildur1 tillbaka, som en blixt från klar himmel vinner han $650k

Isildur1 på PokerStars

Efter tre månaders frånvaro från onlinespel hos sin sponsor PokerStars kunde vi här om natten se Isildur1, eller Viktor Blom som han egentligen heter, återvända till pokerborden för att dra, i traditionsenlig stil, en maratonomgång som sträckte sig i 12 timmar i streck. Under denna period hann han avverka omkring 7000 händer över 42 olika sessioner där majoriteten av spelet skedde på $100/$200 nivån och speltyp Pot Limit Omaha.

Allt motstånd han kom i kontakt med under dess 42 sessioner kör han över och tog dem på enorma belopp. Omgången störste förlorare blev spelaren VietRussian, som ryktas vara Tom "durrrr" Dwan,Isildur1s ärkerival från Full Tilt. Andra som donerade till Viktor Bloms bankrulle och var bland annat Phil ”MrSweets28” Galnfond, Fake Love888 ochTerken uppger HighStakesdb.com

Med en förtjänst på $620,000 raderade han förlusten på $120,000 han drog på sig strax innan denna maratonsession på 12 timmar. Med en vinst på $500,000 totalt från denna omgång landar Isildur1 nu på en förtjänst hos PokerStars, under 2011, på omkring miljonen. Det har ryktats att PokerStars och Isildur1 kommer gå skilda vägar när hans sponsorkontrakt löper ut. Skulle detta vara sant eller inte kan endast tiden utvisa. Ligger det sanning bakom ryktet, då lär pokerrum stå i kö om att få signa Isildur1 till deras pokerrum, även om det skulle kosta dem en avsevärd slant att få med honom i deras team och få honom att spela på deras skin.

Hurvida det är "durrrr"som döljer sig bakom nicket Vietrussian eller inte finns det inga bevis på, men spelstil, sätt att agera, spela på fler bord samtidigt under en lång period samt att alltid fylla upp innehavet vid bordet, är alla kännetecken från Tom "durrrr" Dwan spel på full tilt.

Highstakesdb.com har mer om detta.

Vill ni se Isildur1 i action, öppna då ett konto på PokerStars. Glöm inte bort att använda marknadsföringskoden SWEDISHPOKERNEWS. Med detta konto oc $2,20 i inköp tillsammans med ett lösenord kan ni spela i vår $10 miljoner satellit där hela sex biljetter vardera värda $215 kommer att delas ut till nästa söndags Sunday Millions hos PokerStars, en $10 miljoner garanterat turnering med ett garanterat förstapris på $2 miljoner.

Fler nyheter

Other Stories