Dubbla troféer för Ben Lamb under 2011

Dubbla troféer för Ben Lamb under 2011 0001

Det är inte ofta som en spelare lyckas bli utnämnd som World Series of Poker Player of the Year och sedan följa upp denna prestation genom att bli ”Card Player Magazine Player of the Year”, men detta är exakt vad som hänt Ben Lamb efter hans enastående tre veckor i Las Vegas tidigare i år.

För att vinna Card Player Magazine of the Year krävs det en enastående prestation som pokerspelare under hela det gångna året, detta I alla fall I normala fall men inte för Ben Lamb,aka Benba. Alla hans placeringar i prispengarna i live-event kom vid 2011 års World Series of Poker och under endast tre veckors tid. Detta skulle dock räcka för att Lamb skulle kamma hem Card Player Magazine Player of the Year award, snäppet före Chris Moorman och Oleksii Kovalchuk.

Vad som förvånar är att vi inte hittar Erik Seidel med bland de topp tio då han under 2011 spelat in över $6,5 miljoner och en mängd framskjutna placeringar i EPIC League, WSOP 2011, WPT samt vinster från NBC National Heads-up Championship, $25k High Roller L.A Poker Classics och i Aussie Millions $250,000 Super High Roller och $100,000 Super High Roller vid Five Star World Poker Classics. Lägg sedan till två finalbord i PCA och detta utgör bara delar av hans prestation från 2011. Att han inte vinner är en sak men att han inte ens hamnar bland topp tio är otroligt förvånande.

Oavsett vad får vi gratulera Ben Lamb som tog hem både WSOP och Card Player Magazine Player of the Year troféerna.

Fler nyheter

Other Stories