Spela mot Theo Jörgensen i vår Nordiska $4k liga hos PokerStars

PokerNews League

Dags för det åttonde eventet i PokerStars Nordiska PokerNews liga med $4,000 i prispotten. Samtidigt som det är dags för detta event passar vi på att presentera något extra speciellt inför finalen, där de 27 finalisterna kommer att ställas mot Team PokerStars Theo Jörgensen. Än är det inte försent att kvala in till finalen och få chansen att spela mot detta Team PokerStars proffs. Som en extra krydda kommer PokerStars att dela ut $200 till den av de 27 finalisterna som lyckas slå ut Jörgensen från finalen. Det enda som behövs för att spela är ett PokerStars konto. Öppnat ert konto och använt er av marknadsföringskoden ”SWEDISHPOKERNEWS” när ni gjort er insättning och detta gör att ni får tillgång till alla framtida kampanjer anordnade exklusivt för PokerNews spelare, kampanjer som under 2011 sammanlagt uppgått till ÖVER $240,000

[b]$4 000 Nordic Poker liga[/b]

Än är det inte försent att ansluta er till den pågående $4,000 ligan hos PokerStars. Allt ni behöver göra är att ladda ner PokerStars, öppna ett konto där ni använder er av vår marknadsföringskod SWEDISHPOKERNEWS och ni är sedan redo att börja spela in ligapoäng till vår exklusiva PokerStarsPokerNews $4 000 Nordic liga.

[b]Aktuell ställning i denna $4 000 [I]PokerNews[/I] Nordic Poker liga[/b]

PlatsSpelareSpelade eventPoäng
11seig17 Event98
2thjohn27 Event67
3demioz7 Event64
4bighorn557 Event61
5laatunainen4 Event43
6NizeCph7 Event31
7PILSEN717 Event39
8sepnewsr752 Event35
9trexius6 Event35
10balo116 Event32

Detta är ställningen med tre event kvar innan det är dags för finalen och som ni ser finns det fortfarande möjligheten att slå sig in i toppen av fältet, med en framskjuten placering och ett utnyttjat Wild Card som ger dubbla poäng. Se på spelare på plats nummer åtta med endast två avverkade event. Ett utnyttjat wild card vid rätt tillfälle gav en ordentlig boost med poäng vilket resulterat i att spelaren nu befinner sig bland topp 10 med endast 2 spelade event. Med tre event kvar har ni med andra ord mer än goda chanser att hamna bland de 27 bästa!

Nästa event i ligan spelas ikväll, den 30 november. Turneringen som står på schemat ikväll är en $3+0,30 6-max Pot Limit turnering med $100 extra i prispotten. Denna nordiska pokerliga är öppen för ALLA med ett pokerstars konto, oavsett vart kontot öppnats någonstans. Det som krävs förutom pokerstars kontot är dock ett lösenord som släpps här på PokerNews 48 timmar innan spelstart. Kvällens lösenord är PNEWSWK8

[b]Få en $200 bounty på Theo Jörgensen[/b]

PokerStars har levererat något extra till vår Nordiska $4000 liga och med det menar vi en av Team PokerStars spelare ingen mindre än dansken Theo Jörgensen. Detta gör att vi kommer inleda finalen med 28 spelare istället för 27 men som bonus har kommer PokerStars betala ut $200 till den spelaren som lyckas slå ut Theo från finalen.
Klicka här för att hålla koll på återstående turneringars lösenord. Dessa presenteras två dagar innan turneringen spelas.

Spelchema för $4 000 PokerStars PokerNews Nordiska ligan

[strike] Nr 3 – 26 oktober kl 20.00 CET: $4+$0,4 PL 6-max ($100 extra) [/strike]
[strike] Nr 4 – 2 november kl 21.00 CET: $5+$0,5 NL Deep Stack Full Ring ($150 extra) [/strike]
[strike] Nr 5 – 9 november kl 21.00 CET: $3+$0,3 NL Heads-up ($100 extra) [/strike]
[strike] Nr 6 – 16 november kl 21.00 CET: $3+$0,3 NL Full Ring ($100 extra) [/strike]
[strike] Nr 7 – 23 november kl 21.00 CET: $3+$0,3 NL Turbo ($100 extra) [/strike]
[strike] Nr 8 – 30 november kl 21.00 CET: $3+$0,3 PL 6-max ($100 extra) [/strike]
Nr 9 – 7 december kl 21.00 CET: $3+$0,3 NL Deep Stack Full Ring ($100 extra) Lösenord: PNDEEP
Nr 10 – 14 december kl 21.00 CET: $3+$0,3 NL Heads-Up ($100 extra)

[b]Wild Card - Få dubbla poäng i valfri turnering[/b]

Ligapoäng som delas ut baseras på hur ni placerar er i turneringen. Att bara delta i ett event ger en poäng. Förutom detta har alla spelare möjligheten att en gång under ligans gång utnyttja sitt ”wild card” vilket innebär att spelaren kommer få dubbla poäng i den utvalda turneringen där detta Wild Card skall användas.

Men för att kunna använda detta kort behöver ni dela med er av ert PokerStars namn samt för vilket event ni har för avsikt att använda ert Wild Card. Tänk smart och använd det vid rätt tillfälle, de 27 bästa poängplockarna från ligan kommer att få vara med och spela finalen där $4,000 står på spel. Denna final spelas den 21 december klockan 21:00 och 18 av de 27 deltagarna kommer vara med och dela på dessa $4,000.

[b]Observera[/b]

Den 6 december ändrade PokerStars förutsättningarna för denna liga och dess final. Vi kommer dessvärre inte längre få möjligheten att spela mot ett PokerStars proffs. PokerStars beslutade att dra tillbaka alla Team PokerStars proffs och deras deltagande, ett beslut som var helt utom Pokernews kontroll. Vi beklagar detta men fanns tyvärr inget som PokerNews kunde göra åt saken, trots mängder av försök.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories