RaSZi mot ElkY i kickboxning – Veldhuis knockar Grospellier

Vid 2009 års EPT Barcelona slog Lex ”RaSZi” Veldhuis vad med Team PokerStars kollegan Bertrand ”ElkY” Grospellier där de två skulle gå upp i ringen och mötas i en kickboxnings match. Under gårdagen, den 22 november, två år efter att vadslagningen skett rum kom nu utmaningen av avgöras. Klockan 16:00 drog matchen igång mellan de två slagskämparna, en match som ursprungligen skulle ha sträckt sig över fem ronder.

Nu skulle matchen inte pågå så långt då det endast skulle behövas fyra minuter innan vi fick se en segrare, en bit in i andra roden. ElkY gick in som favorit på grund av sin styrka medan Lex hade fördelen av sin teknik. Det skulle också visa sig att tekniken skulle gå segrande ur mötet efter att Lex Veldhuis fått till en högt flygande spark mot huvudpartiet som fick fransmannen att gå ned för räkning. Detta var andra gången som en high-kick från holländaren golvat fransmannen. Första gången reste sig ElkY upp men efter denna, den andra sparken, bröts matchen och Lex utsågs som segrare.

För er som vill se matchen, ta då en titt på videoklippet här nedan.

Mer om nyheten kan ni läsa på nl.pokernews.com

Fler nyheter

Other Stories