PokerNews intervjun - André Akkari del 1

Ni som ofta följer pokerspelare via Twitter, genom vår liverapportering från olika live event runt om i världen eller följer deras onlinepoker framgångar, vet i regel hur det går för din favoritspelare men det som de flesta kanske inte vet är hur spelaren tog sig till där han/hon är idag. Vad gjorde de innan de tog upp poker? Dessa frågor och fler besvaras i denna videointervju.

Detta är den första av två delar i denna intervju med brasilianske Team PokerStars proffset André Akkari som öppnar upp sig för PokerNews om sitt liv före poker och hans kontroversiella sätt han upptäckte spelet på.

Nästa måndag kommer vi med den andra delen av denna intervju. Följ oss på PokerNews genom Twitter för de senaste nyheterna från pokervärlden tillsammans med videos och enastående kampanjer.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories