Fira PokerStars tio-årsjubileum med $10 miljoner garanterat

Fira PokerStars tio-årsjubileum med $10 miljoner garanterat 0001

Ladda ner PokerStars och ta chansen att få vara med om detta otroliga tillfälle, att dela på en prispott på massiva 10 miljoner dollar, ett engångstillfälle hos PokerStars!

Det börjar närma sig 10-årsjumbileum för PokerStars som öppnade sina dörrar för allmänheten för snart tio år sedan. För att fira sitt 10-årsjubileum har PokerStars slagit till på stort genom att göra om sitt flaggskepp inom onlineturneringar från normal en miljon dollar garanterat till tiodubbla, 10 miljoner dollar garanterat med ett förstapris på två miljoner dollar. Utöver detta kommer det också att delas ut miljontals med dollar under veckorna som kommer fram till denna massiva turnering.

Firar 10 år av action

PokerStars firar detta jubileum på bästa tänkbara sätt för sina spelare, med en mängd olika erbjudanden just nu och med fler som kommer under de kommande veckorna.

Hitintills erbjuder PokerStars en $10 miljoner garanterat turnering istället för deras sedvanliga Sunday Million samt en stor PokerStars Caribbean Adventure satellit.

Jubileums Sunday Million

PokerStars kommer att erbjuda den största turneringen och Sunday Millions någonsin i dess tioåriga historia, med en prispott som matchar jubiléet, $10 miljoner garanterat. En prispott som garanterat kommer att locka till sig ett enormt startfält, alla med ett enda mål i siktet, förstapriset som säkerligen kommer landa på två miljoner dollar.

En del kanske nu tror att inköpet till detta event kommer att öka med tanke på den kraftiga ökningen av prispotten men de stämmer inte. Inköpet förblir det samma som för normala Sunday Millions turneringar, $215 totalt.

Den allra första PokerStars Sunday Millions spelades för 6 ½ år sedan den 5 mars, 2006 och har sedan dess blivit en regelbunden turnering på PokerStars schema och är idag aktad som en av de mest prestigefyllda turneringar på nätet.

Se därför till att ni lägger den 18 december på minnet då denna $10 miljoner Sunday Millions turnering spelas med ett livsändrande förstapris på $2 miljoner.

  • Datum: 18 december
  • Spelstart: 20:30 svensk tid
  • Inköp: $215
  • Garanterad prispott: $10,000,000
  • Största individuella pris: $2,000,000 i garanterat förstapris

För er som varken vill eller har möjligheten att hosta upp $215 för att delta i turneringen kan ni kvala in via en mängd olika satelliter, tillämpade till alla spelares plånböcker. Satelliternas lägsta nivå påbörjas från låga $1 eller motsvarande lite över 6 kronor, en summa som skulle i teorin kunna ge dig en avkastning på över 12 miljoner kronor.

10-årsjubileum PCA Giveaway

Under de gångna åren har PokerStars inte bara etablerat sig själva som den största och populäraste pokeroperatören online utan har också regelbundet erbjudit spelare att ta del av en mängd olika live-event sponsrade av PokerStars, turneringar belägna i världens alla hörn, från Europa, Australien till Karibien samt Nord- och Sydamerika.

En av de populäraste pokerturneringar som årligen hålls live är PokerStars Caribbean Adventure, mycket på grund av att turneringen spelas på Bahamas, där pokerspelare erbjuds både en enorm pokerupplevelse i en enorm och vacker miljö. Spelare ges möjligheten att kombinera poker med en semester, och vilken semester sedan. I och med detta jubileum kommer PokerStars dela ut hela 100 PCA prispaket.

Varje paket är värderat till $15,000 och består av inköpt till PCA Main Event värt $10,000, boende på exklusivt hotell samt kontanter till utgifter och flygbiljetter.

Det bästa med dessa PCA giveaway event är att spelare kan vinna sig ett av dessa paket utan att själva behöva betala ett enda öre ur egen ficka!

PokerStars håller i fria kvalificeringsheat som drar igång var tionde minut där de tio bästa spelarna i respektive heat kvalificerar sig till PCA veckofinalen. Spelare har bara möjligheten att delta i ett av dessa dagliga heat men erbjuds istället möjligheten att kvala in via satelliter med FPP-inköp eller turneringar med oerhört lågt inköp som också ger ut platser till PCA veckofinalerna.

Veckofinalerna hålls varje söndag från och med den 13 november till 11 december. Bortsett från dessa prispaket i veckofinalerna kommer även PokerStars att dela ut kontantpriser till de 1000 bäst placerade spelarna.

För att ytterligare fira detta fantastiska erbjudande erbjuder PokerStars spelare möjligheten att få en finalbiljett, nya som gamla spelare. Spelare som ännu inte har ett PokerStars konto ska använda bonuskoden ”FIRSTPCA” tillsammans med vår marknadsföringskod SWEDISHPOKERNEWS. Befintliga spelare, som gör en ny insättning ska använda bonuskoden ”PCA100” när en ny insättning görs.

Har ni ännu inte ett PokerStars konto är det hög tid att ni skaffar ett genom PokerNews. Först för att ta del av detta jubileumsfirande men som om allt detta inte vore nog kan in även ta del av PokerNews Nordiska $4,000 PokerStars liga eller PokerNews $10,000 Globala PokerStars liga. Använd vår länk för att ladda ner PokerStars mjukvara, öppna kontot, använd bonuskoden ”FIRSTPCA” tillsammans med vår marknadsföringskod SWEDISHPOKERNEWS och ni får biljetten till PCA finalen samt möjligheten att spela i dessa exklusiva ligor, endast för PokerNews spelare.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories