Övervärde i kvällens $25K PokerNews Showdown

Övervärde i kvällens $25K PokerNews Showdown 0001

Ladda mer Poker770, öppna ett konto, gör en insättning och spela i kvällens $25,000 PokerNews showdown till en kostnad av $7,70, en turnering som bjuder på garanterat övervärde till deltagande spelare. Turneringen går av staplen ikväll klockan 21:00 svensk tid.

Ikväll bjuds det upp till show

Tiden är är kommen för PokerNews $25K Showdown som är satt att spelas hos Poker770 ikväll. Turneringen med ett inköp på låga $7,70 kommer att bjuda på ett garanterat övervärde, vilket kan göra det extra lönsamt för de lyckligt lottade spelare som tar sig till finalbordet.

Turneringen kostar som sagt $7,70 att spela och erbjuder spelarna möjlighet att göra rebuys under den första timmen. Startfältet är begränsat till 3000 spelare och varje spelare i sin tur är begränsad till maximalt tio rebuys under den första timmen samt en add-on efter att rebuy perioden är över. Detta spelformat bjuder på ett utmärkt värde för alla deltagande spelare och borde onekligen inte missas!

Besök Poker770

Detta är andra gången som vi på PokerNews anordnat ett liknande event hos Poker770 där vi tidigare höll i en turnering som gick under namnet The PokerNews Giant. Detta var en $2 rebuy turnering med hela $30,000 i prispotten, en turnering som till sist vanns av "NoobDomination," som därmed kunde skörda frukterna från en turnering som bjöd på hela $15,000 i övervärde.

Kvällens kommande PokerNews $25K Showdown är på väg att erbjuda ett liknande övervärde till deltagande spelare då vid tidpunkten då denna artikel skrevs såg färre än 1000 spelare registrerade. Det skulle krävas minst dubbelt så många spelare där varje spelare gjorde en rebuy vardera, för att prispotten ens skulle komma i närheten av dess garanterade värde på $25,000!

Unikt tillfälle – Öppna konto nu och få en PokerNews t-shirt

Sitter ni inte med ett Poker770 konto ännu, då är det utan tvivel hög tid att ni öppnar ett Poker770 konto genom PokerNews. Ladda ner Poker770 genom oss, öppna ett konto med bonuskoden PKRNEWSSE och ni blir berättigade till en insättningsbonus på 200 % upp till €1400 på er första insättning. Förutom detta blir ni också berättigade att ta del av alla framtida kampanjer som vi på PokerNews anordnar tillsammans med Poker770. Dessutom har vi även ett specialerbjudande endast idag. Öppnar ni ett konto nu får ni även en PokerNews t-shirt.

Övervärde i kvällens K PokerNews Showdown 101
Väl den t-shirt som tilltalar dig mest

För att få denna t-shirt ber vi er att skicka in ert namn, spelarnick och användarnamn (PSR…) hos Poker770 tillsammans med er postadress till [email protected] Detta mail måste skickas inom tre dagar från att första insättningen gjorts.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories