WSOP 2018

Missa inte PokerNews $4,000 Nordiska pokerliga hos PokerStars

PokerNews $4000 Nordiska Pokerliga hos PokerStars

Denna nordiska PokerNews liga hos PokerStars är en serie turneringar som kommer se spelare spela in poäng mot en kommande final där det ska göras upp om $4,000 i prispengar. Denna ligafinal hålls den 21 december klockan 20:00 svensk tid.

Det första eventet i denna liga hålls den 12 oktober och fortsätter sedan fram tills den 14 december när det sista ligaeventet spelas. Dessa event är låsta för spelare som är bosatta i Danmark, Finland, Norge eller Sverige och är lösenordskyddade. Lösenorden kommer att presenteras här på PokerNews 48 timmar innan respektive turnering spelas. Har ni inte ännu ett PokerStars konto så är det hög tid att ni skaffar er ett så att ni kan delta i denna nordiska PokerStars liga. Glöm nu inte bort att använda er av vår marknadsföringskod SWEDISHPOKERNEWS när ni öppnar ert konto. Användning av denna kommer ge er möjligheten att ta del av alla framtida och exklusiva kampanjer som vi på PokerNews anordnar med PokerStars.

Dessa veckoturneringar spelas i en rad olika format och med inköp som sträcker sig från $3+0.3 upp till $5+0.5. Varje turnering erbjuder en adderad prispott och kommer att tilldela spelare poäng efter ett förutbestämt system. Förutom detta kommer spelare också få en bonus poäng för varje turnering de deltar i samt ha möjligheten att välja en turnering där de kan tjäna dubbla summan ligapoäng. Valet av denna wild card turnering behövs endast göras genom att meddela forum admin genom en dedikerad forumtråd, skapad för denna liga.

De 27 bästa poängplockarna i PokerStars nordiska liga kommer kvalificeras sig till att spela ligafinalen som hålls den 21 december klockan 20:00. De 18 bäst placerade spelarna i finalen kommer få dela på prispotten på $4,000. Hur ligapoäng delas ut och hur prispotten är fördelas hittar ni på sidan regler och villkor.

Som om detta inte vore nog har ni även möjligheten att ta del av ytterligare två ligor med $15,000 i sammanlagt värde. Alltså tre ligor med totalt $19,000 som står på spel! Allt ni behöver är att ladda ner PokerStars, öppna ett konto, göra en insättning och betala inköpet till respektive turnering samt ange de lösenord som presenteras här på PokerNews dagarna innan respektive event.

Här har ni mer info om vår $10,000 PokerNews liga hos PokerStars samt den tredje och sista $5,000 Australiasia ligan. Med ett och samma PokerStars konto kan ni alltså ta del av ligor värda sammanlagt $19,000.

Kommande turneringas lösenord

Visas först två dagar innan respektive turnering
19 oktober - TURBOPN
26 oktober - PL6MAXPN
2 november - LEAGUEPN
9 november - PN330NLHU
16 november - PNNOV16
23 november - NOV23TURBO
30 november - PNEWSWK8
7 december - PNDEEP
14 december - NEWSLEAGUE

Vad tycker du?

Fler nyheter