CEREUS presenterar återbetalningsplan till KGC och DoJ

CEREUS presenterar återbetalningsplan till KGC och DoJ 0001

I torsdags släppte Kahnawake Gaming Commission ett pressmeddelande där de lät meddela att operatören bakom spelbolagen Absolute Poker och UB har lämnat in en plan till det amerikanska Justitiedepartementet (DoJ) där de har för avsikt att återbetala alla spelare hos bägge dessa operatörer. Blanca Games, ägaren bakom Cereus Network har sedan Black Friday haft nära och ofta återkommande diskussioner med KGC för att finna en lösning för att hantera betalningar till drabbade individer sedan operatören stängdes ned av DoJ i april som ett resultat av Black Friday.

Här nedan hittar ni deras uttalande i sin helhet, tagit från hemsidan hos KGC.

Under de sensate veckorna har Blanca Gaming presenterat en potentiell lösning till att likvidera Blancas tillgångar och därigenom också återbetala sina spelare. Nu måste denna process presenteras och godkännas av åklagarmyndigheten i Southern District of New York.

Kommissionens främsta angelägenhet har och är fortfarande att drabbade spelare återbetalas, amerikanska som övriga världens spelare och att detta sker så snabbt som möjligt.

För att undvika ytterligare besvär för drabbade spelare har kommissionen begärt att alla involverade parter slutför dessa diskussioner så snart som möjligt för att sedan implementera denna lösning att återbetala spelare utan ytterligare dröjsmål.

CEREUS Network har varit inte varit verksamma sedan de nådde ett avtal med Department of Justice den 10 maj tidigare i år, med en deadline som löper ut den 31 oktober, där företaget måste ge svar eller agera gentemot de civila åtal som lämnats in mot dem under förra månaden. Med bara dagar kvar deadlinen löpte ut var det bara en tidsfråga tills att företaget skulle komma med ett uttalande till sina kunder.

Uttalande och pressmeddelandet i sin helhet hittar ni i denna PDF file tagen från KGC hemsida, www.GamingCommission.ca.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories