WPT Malta blir re-entry turnering - Få $50 gratis via PokerNews

WPT Malta

PartyPoker tillsammans med World Poker Tour presenterade i samband med WPT Grand Prix de Paris att deras nästa event på europeisk mark kommer vara en turnering med dubbla chanser. Rent praktiskt innebär detta att spelare har möjligheten att köpa in sig två gånger i turneringen. Förlorar en spelare alla sina marker av en eller annan orsak kan då denna spelare välja att köpa in sig igen i turneringen och därmed få ännu ett skott på avancemang och jakten på första priset.

Dessa typer av turneringar förekommer ofta inom online sammanhang, några där det enbart ges möjligheten för ett återinköp, därav namnet Double Chance. Även under World Series of Poker används denna spelvariant på schemat och nu har WPT valt att införa detta i deras repertoar med kommande WPT Malta som hålls den 20-24 september. Hur spelarna kommer att reagera på detta koncept kan ännu bara spekuleras, svaren får vi först när WPT Malta dragit gång. Däremot vet vi sedan tidigare att spelare med begränsade bankrullar eller utan sponsorer är klart emot dessa spelformer då de helt enkelt inte har råd att ta den andra chansen samtidigt som spelare utan penningbekymmer kan spela något lösare, ta större risker och chanser med vetskapen att de kan alltid köpa in sig på nytt om det går åt skogen.

Få $50 gratis + $50 reload

Nu må det vara försent att kvala in till WPT Malta, men det behöver inte hindra er från att ta del av PokerNews exklusiva erbjudande hos PartyPoker där ni som nya kunder kan ta del av först $50 gratis, detta endast genom att öppna ett Party konto genom PokerNews och med bonuskoden SE50FREE och därefter följa instruktionerna på vår kampanjsida.

Förutom $50 gratis har ni också möjligheten att ta del av en 100 % reload bonus upp till $50 och bäst av allt med denna bonus är att ni klarar av att spela in den tre gånger snabbare än någon annan bonus på nätet. Kravet för att få bonusen är 3 gånger lägre än hos någon annan affiliate eller pokersida. Följ länken för att läsa mer om denna exklusiva $50reload bonus hos PartyPoker

Fler nyheter

Other Stories