Full Tilt möte bakom stängda dörrar – Säger upp personal

Full Tilt Poker licens

Nu på måndag, den 19 september, kommer det planerade mötet mellan Full Tilt Poker och möte med Alderney Gambling Control Commission angående företagets licens i Europa. Tidigare obetalda licensavgifter har betalts av Full Tilt som nu hoppas på att återfå sin licens och kunna återuppta sin verksamhet utanför USA. Till mångas förtvivlan har dock kommissionen valt att mötet ska ske bakom stängda dörrar, vilket betyder att varken media eller andra intressenter kommer att få närvara under mötet, ett möte som kommer som följd av Black Friday.

Samtidigt som Full Tilt förbereder sig för måndagens möte presenterade organisationen att upp emot 250 anställda kan komma att förlora sina jobb i företaget Pocket Kings, företaget som driver Full Tilt. Företaget har för syfte att minska sin personalstyrka inom marknadsföring och teknikavdelning och upp emot 250 anställda kan komma att få lämna sina jobb. Den exakta siffran är ännu inte fastställd men landar nedskärningen omkring dessa siffror betyder detta att personalstyrkan minskas med över en tredjedel från de nuvarande 700 anställda som företaget sysselsätter i Dublin, Irland.

Spelare har länge gått och väntat på vad som sker med deras pengar och hade hoppats få höra något nytt om företagets framsteg till att påbörja utbetalningarna av dessa pengar men ännu en gång lämnades de drabbade spelarna med obesvarade frågor och ingen vet fortfarande inte när eller ens om de kan tänkas få se sina pengar igen.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories