888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

FairplayUSA jobbar hårt för att legalisera poker

FairPlayUSA

FairplayUSA ser sig själva som en som en organisation i uppstartningsskedet och som fortfarande befinner sig på gräsrotsnivå i sin kamp om att legalisera onlinepoker i USA istället för att förbjuda spelet helt och hållet som många vill och försöker.

Kampen ses av allt större och tyngre profiler i USA, med senatorer, guvenörer och andra högt uppsatta statligt anställda personer. Idag har FairPlayUSA stöd av personer som kongressledamoten Michael Grimm, före detta Homeland Security direktören Tom Ridge, före detta F.B.I chefen Louis Freeh tillsammans med pokerspelarna Greg Raymer och pokerambassadören Mike Sexton. Syftet med FairPlayUSA är inte att låta onlinepoker släppas lös helt och hållet i landet utan att istället regleras och inte förbjudas som idag. De federala lagarna fungerar inte och laginstanser i USA har inte tillgång till de bästa och effektivaste verktygen för att kontrollera och potentiellt stänga ned illegal verksamhet.

På FairPlayUSA hemsida står det att det just nu råder en ”vilda västern” atmosfär i USA som varken skyddar eller kontrollerar minderåriga från att spela något skydd för alla deltagande spelare. Det är hög tid för kongressen att agera i detta ärende och lösa alla problem som associeras med offshore spelverksamhet. Istället för att förbjuda spelet som så många älskar är det dags att reglera det och införa verktyg och övervakningsmöjligheter som skulle göra det möjligt att driva en laglig och kontrollerad spelverksamhet online.

Vill ni veta mer om gruppen och dess mål, besök då deras hemsida FairPlayUSA

Relaterade spelare

Vad tycker du?