Enligt djungeltelegrafen ska Full Tilt redan vara sålt

Full Tilt Poker köpt?

Sedan AGCC återupptog diskussionerna med Full Tilt angående deras licens och om möjligheten för företaget att återfå licensen, har det florerat ett rykte i pokerkretsar om att en grupp franska investerare var oerhört intresserade av att köpa Full Tilt Poker, inte investera som tidigare trott.

Nu ska en av personerna involverade med HighStakesdb ha fått höra rykten att affären skulle redan vara genomförd. Ett av kravet som de franska köparna hade inför affären var att företaget återfick sin spellicens och då det nu sägs att affären är klar, måste detta betyda att licensen åter är tillbaka hos FTP och att tidigare och de nya ägarna kommit överens.

Full Tilts advokat, Jeff Ifrah, ska i ett tidigare uttalande ha stipulerat att en eventuell framtida affär skulle innefatta en full utbetalning till alla drabbade spelare och att detta var ett av kraven för att affären skulle kunna genomföras. Det franska köparna ska ha varit oerhört angelägna till att få till denna affär och exakta detaljer om det potentiella köpet är ännu inte offentliggjort. Ligger det sanning bakom skulle de innebära en stor lättnad för alla drabbade spelare samt att det stora svarta molnet över onlinepoker sakta börjar försvinna.

Även om Full Tilt blivit sålt kommer åtalen mot de tidigare ägarna med största sannolikhet att kvarstå och de i sig är ett hårt slag för onlinepoker, speciellt med tanke på företaget tidigare ställning inom onlinepoker. Ska FTP återta den position som de hade innan Black Friday? Det kommer nog bli en oerhört svår uppgift då det tar tid att återuppbygga förtroendet hos spelarna. Se bara på Ultimate Bet som är ett praktexempel. Det kommer krävas tid, pengar och stora uppoffringar från FullTilt för att ens kunna återfå delar av den kundbas som företaget förlorat.

Är detta sant eller inte kan vi varken bekräfta eller dementera men självfallet kommer vi fortsätta att bevaka utvecklingen.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories