Brunson deklarerar att han kommer spela EPT London

Brunson deklarerar att han kommer spela EPT London 0001

Gudfadern inom poker, Doyle Brunson, må vara med åren och trots att han tidigare sagt att han ska börja lugna ner sitt resande och deltagande i live-turneringar har han nu deklarerat att han har för avsikt att spela kommande EPT London. Brunson må vara gammal men detta har inte hindrat honom från att hålla sig ajour med dagens teknologi och kommunikationsmedel. Till sina fans och pokerintresserade världen över lät Brunson meddela via Twitter att han kommer närvara vid kommande EPT London som spelas den 30 september till 6 oktober.

– Jag har affärer i London lagom till när årets European Poker Tour event hålls och därför kommer jag passa på att spela i Main Event. Om jag sedan har ork och lust kanske jag åker över till Frankrike men jag har ännu inte bestämt mig huruvida jag kommer att delta i WSOPE i Cannes, lät Brunson meddela.

Brunson är bara en i mängden kända pokerprofiler som kommer närvara i EPT London som drar igång om lite över en veckas tid. Fjolårets event såg 848 spelare komma till start där alla betalat inköpet på £5,250. Detta genererade en prispott på sammanlagt £4,112,800 och där den största delen på £900,000 gick till vinnaren David Vamplew som lyckades slå John Juanda heads-up.

Självfallet hoppas vi på att få se en upprepning och förbättring av svenskarnas resultat från fjolårets event där vi hade Per Ummer närvarande vid finalbordet men som dessvärre också blev första spelare att lämna finalen. Per var bara en av många svenskar som lyckades ta sig in bland de 128 betalande platserna. VI såg bland annat Mattias Lannermark, Joel "Odonkor1" Nordkvist och Christer Björin alla hamna bland de 50 bästa i turneringen vilket gav dem en prischeck på minst £15,000.

Visst kommer vi på PokerNews att finnas på plats för att rapportera från årets event, precis som i fjol. PokerNews kommer finnas på plats under alla säsongens European Poker Tourevent för att ge er live-rapporter direkt från spelet med chipcounts, intressanta händer och spelarintervjuer.

Fler nyheter

Other Stories