$20,000 i exklusiva freerolls hos PokerStars i september

$20,000 i exklusiva freerolls hos PokerStars i september 0001

Ladda ned PokerStars och öppnat ett PokerStars konto genom PokerNews under kvalperioden 1-21 september och ni har möjligheten att ta del av $20,000 i exklusiva PokerNews freerolls hos PokerStars sammanlagt värda $20,000. Befintliga PokerStars spelare som öppnat sitt konto via PokerNews har också möjligheten att ta del av detta erbjudande.

Det är oerhört sällan som vi ser en månad avklaras utan att PokerNews och PokerStars erbjuder PokerNews spelare en massiv freeroll av en eller annan typ. Sammanlagt under 2011 har PokerNews tillsammans med PokerStars delat ut över $177,500 i priser och prispengar, exklusivt för PokerNews spelare, däribland biljetter till WCOOP Main Event där en miljon dollar väntar vinnaren.

Denna PokerStars $20,000 freeroll serie är som sagt exklusiv för PokerNews spelare och omfattar tre turneringar som alla spelas i slutet av månaden. Prispengarna i dessa event kommer att fördelas i enlighet med PokerStars normala utbetalningsstandard.

Mer om PokerStars.com

,000 i exklusiva freerolls hos PokerStars i september 101

Freeroll #1: $5,500
26 september klockan 19:30
Turnerings ID:#434772771

Freeroll #2: $6,500
28 september klockan 19:30
Turnerings ID#434772772

Freeroll #3: $8,000
30 september klockan 19:30
Turnerings ID#434772773

Besök PokerStars

Denna $20,000 freerollserie från PokerStars ger PokerNews spelare exklusiv tillgång till tre freerolls under slutet av månaden där spelarna gör upp om en sammanlagd prispott på $20,0000. Dessa prispengar är fördelade över tre turneringar med tre olika kvalificeringskrav. För nya spelare räcker det med att endast öppna ett PokerStars konto genom PokerNews och göra en insättning med marknadsföringskoden SWEDISHPOKERNEWS för att få tillgång till den första av dessa tre turneringar.

För att kunna spela i freeroll två och tre måste nya, som befintliga PokerStars spelare uppfylla ett poängkrav under kvalperioden 1-21 september. För freeroll #2 är detta krav 75 VPP och för freeroll #3 är kravet 150 VPP. Bentliga spelare som spelar in 150 VPP under kvalperioden kommer med andra ord att få tillgång till alla tre PokerStars freerolls som tillsammans erbjuder $20,000 i prispengar.

Biljetter till dessa tre event kommer att skickas ut efter att kvalperioden upphört, dock tidigast den 23 september. Skulle ni ha några problem med biljetter ber vi er att vända er till PokerStars support som ska hjälpa er i dessa ärenden.

Gratis biljett för nya kunder

Har ni ännu inte ett PokerStars konto öppnat genom PokerNews då är det hög tid att ni skaffar ett idag. Gör en insättning med vår marknadsföringskod kommer ni automatiskt få en biljett till Freeroll #1, detta utan att behöva spela in en enda VPP.

Öppna ett PokerStars konto idag och se till att ni inte går miste om detta exklusiva erbjudande för PokerNews spelare. Glöm som sagt inte bort att använda er av marknadsföringskoden “SWEDISHPOKERNEWS” när ni öppnar kontot och bonuskoden “STARS600” för att få tillgång till insättningbonusen på 100 % upp till $600 på första insättning.

Detta är bara ett i raden av erbjudanden som vi på PokerNews anordnat tillsammans med PokerStars under 2011, exklusivt för PokerNews spelare. Sammanlagt har PokerNews spelare kunnat ta del av turneringar till ett värde av $177,500 fram till slutet på augusti, enbart under 2011, och än är året inte över!

Som ni ser är det oerhört fördelaktigt att sitta med ett PokerStars konto via PokerNews och missa därför inte detta nästa tillfälle att ta del av freerolls för $20,000 hos denna operatör.

Vad tycker du?

Fler nyheter